SITNA SLOVA

Za renovirani Modern Warfare trebat će vam disk Infinite Warfarea

03.10.2016 u 16:42

Bionic
Reading

Kako bi osigurali da kupci novog nastavka Call of Dutyja zadrže disk igre nakon što skinu remaster najboljeg CoD-a u povijesti, distributeri su odlučili obje igre povezati sustavom zaštite

Konkretno - kako biste uživali u Modern Warfare Remasteredu, trebat će vam izvorni disk. I pod time ne mislimo na vlasništvo čvrste kopije već da ćete igru morati imati u Xboxu da biste je pokrenuli.

Ovo je, naime, mali problem uzmemo li u obzir kako Modern Warfare Remastered postoji kao nezavisni naslov kojeg je moguće downloadati samo ako kupite posebno izdanje Infinite Warfarea. Ovo među ostalim znači da ne možemo kupiti igru, završiti je, downloadati Modern Warfare i nakon toga je prodati.

Vijesti o ovome osvanula je nakon pojave sitnog teksta na službenoj web-stranici Infinite Wafarea gdje je Activision napomenuo kako je za gore spomenuti revamp potrebna fizička kopija. Ovo bi također moglo značiti da ćemo Modern Warfare Remasteredu pristupati iz samog Infinite Warfarea.

Vijest po povezanosti igara ne znači ništa igračima koji su planirali završiti obje igre, no moglo bi zasmetati hardcore fanovima starog CoDa koji su ga planirali kupiti samo zbog Modern Warfare Remastereda te se nakon toga riješiti Infinite Warfarea.

Nepotrebno je nadodati da digitalna kopija igre očigledno neće morati slijediti to pravilo.