VIRALNI HIT

Želite brutalno iskren komentar o svom profilu na Instagramu? Ovako će vas ChatGPT 'izvrijeđati'

21.08.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Ako imate dovoljno debelu kožu za nekoliko uvreda, evo kako natjerati ChatGPT da se sprda s vašim Instagramom

Ako za to još niste čuli, postoji viralni trend u kojem korisnici naređuju ChatGPT-ju da 'roštilja' (roasta) njihove feedove na Instagramu. Evo kako to možete napraviti i vi.

Najbolji način da dobijete posprdni komentar na hrpu vaših fotografija jest da odete u Insta Guru na ChatGPT-ju. Ondje ga možete zamoliti da vam pomogne s korisnim savjetima vezanih uz objave na Instagramu, pa čak i da ponudi korisne opise.

Ali što je najvažnije, možete zamoliti 'bogove ChatGPT-ja' da izvrijeđaju vaš feed na Instagramu tako da priložite njegovu snimku zaslona i napišete: 'Roast my Instagram feed.'

Kad smo ga zamolili da izrešeta umjetnički profil autora ovih redaka, chatbot se počeo šaliti s temama slika, spomenuvši da feedom vlada nesklad. Za kraj nas je ohrabrimo da nastavimo jer, 'ako je ovaj feed dobar u jednoj stvari, onda je to u stvaranju kaosa'. Hvala ti, Insta Guru...

Što se dodatnih opcija tiče, ChatGPT možete također natjerati da komentira vaš profil bez odlaska do Instagram Gurua, s time da u tom slučaju možete čak tražiti da komentira svaki pojedini dio vašeg feeda.

Za kraj, možete programu narediti i da bude zlokobniji - ako vam izvorni set uvreda nije bio dovoljan. Za sve ove značajke, napominje The Tab, morate imati otvoren račun kod ChatGPT-ja i biti prijavljeni na njega.