u europi

Besplatna FIFA 14 uz kupnju Xbox One konzole?!

20.08.2013 u 11:05

Bionic
Reading

Prema anonimnim izvorima, Microsoft planir svi kupcima iz Europe uz Xbox One konzolu pokloniti i primjerak nadolazeće simulacije nogometa

Posljednja vijest iz Microsoftovog tabora dodatno je podigla nezadovoljstvo kod igrača koji imaju prebivalište u Europi. Naime, izlazak Xbox Onea otkazan je u čak osam europskih država što znači da će konzola ove godine biti dostupna u tek 13 zemalja.

 

Microsoft nije išao u detalje odgode, ali je zato obećao da će svi kupci iz zemalja u kojima je izlazak odgođen biti nagrađeni besplatnom igrom. A ta igra, čini se, mogla bi biti FIFA 14, barem ako je vjerovati anonimnim izvorima, prenosi MCV.

 

Na taj način Microsoft bi djelomično opravdao značajno višu cijenu Xbox One konzole od PlayStationa 4. Valja podsjetiti da će FIFA 14 na konzolama sljedeće generacije biti pogonjena potpuno novim Ignite engineom, ali i da je FIFA 13 najuspješnija nogometna simulacija u povijesti koja je samo u prva dva mjeseca prodana u više od sedam milijuna primjeraka, a i danas se nalazi među najprodavanijim naslovima bez obzira na platformu.