KRSTIČEVIĆEVA ANALIZA

Dinamo ima pet bodova 'fore' jer je više igrao kući

28.09.2012 u 13:49

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mišo Krstičević ne razmišlja uoči derbija o razlici u kvaliteti, ni o prednostima Dinama, najavljuje kako će njegovi momci odigrati maksimalno ozbiljnu utakmicu i pokušati izboriti dobar rezultat

Uoči subotnjeg derbija Dinamo ima pet bodova prednosti nad Hajdukom, no ta činjenica ne znači i kako su bolje odradili dosadašnji dio sezone. Barem tako misli trener Hajduka Mišo Krstičević.

'Mi smo odigrali jednu utakmicu manje kod kuće, a oni su uz to 'gostovali' kod Lokomotive na svom terenu. Ne želim sada reći da bi mi bili prvi ili da ćemo se boriti za prvo mjesto, no to su činjenice. Obzirom na sve što nam se događalo zadovoljan sam dosadašnjim učinkom, nadam se da ćemo biti zadovoljni i nakon derbija' kazao je Krstičević.

Slučaj Vida i problemi koje u svlačionici ima Ante Ćačić Krstičevića ne zanimaju.

'Ja se u to ne želim petljati, mome kolegi želim sretan 59. rođendan i da što prije riješi ono što ga muči. Zadivio me nekim svojim nastupima, smatram kako je na pravom putu i želim mu svaku sreću u budućnosti'

Derbiji su utakmice u kojima nikome ne treba posebna motivacija, neće trebati ni Krstičevićevoj mladoj momčadi u kojoj je puno debitanata.

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!


'Od početka sezone nas prati taj strah kako će mladi igrači reagirati na utakmice poput Skonta, Intera, Dinama... Neiskusni su, zato im se i događaju padovi u igri. No to je normalno. Najvažnije je da su momci karakterni, odgovorni i vrijedni, da nemamo problema s izlascima i pijanstvima, a sve dobro što rade će naplatiti u budućnosti.

S posebnim zanimanjem očekuje se dvoboj dvojice novopečenih reprezentativaca Sammira i Radoševića. Krsičević kaže kako ne zna tko će voditi računa o Sammiru, no zna da opasnost prijeti iz svih pozicija.

'Dinamo ima dvije podjednako dobre momčadi. Nema smisla nabrajati imena poput Šimunića, Tonela, Vide, Beqiraja, Rukavine, Čopa, Krstanovića.... jer bi nama svaki od njih dobro došao'.

Krstičević je također debitant, nikada nije vodio Hajduka u derbiju u Maksimiru. Tremu nema.

'Nisam neki tremaš, a imam iza sebe i puno derbija kao igrač. Nije me treba hvatala ni u Milanu, pa neće ni u Maksimiru. Najvažnije je da mi odigramo kvalitetno i borbeno, da momci daju sve od sebe i onda se nemamo čega bojati'.