NESLUŽBENO

Hajduk i Napoli sve dogovorili oko transfera Radoševića

24.01.2013 u 16:28

Bionic
Reading

U Italiji su se u četvrtak sastali Hajdukov predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Napolija Ricardo Biggon, te su postigli dogovor oko transfera Josipa Radoševića u Napoli. Hajduku pripada tri milijuna eura odštete.

Čini se kako je saga oko transfera Josipa Radoševića iz Hajduka u Napoli blizu kraja. U Milanu su se sastali Hajdukov predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Napolija Ricardo Biggon, te su usuglasili sve detalje transfera mladog reprezentativca iz Hajduka u Napoli. Čini se kako su napokon i 'vuk sit i ovce na broju', jer je Hajduk zadovoljan odštetom od 3 milijuna eura, ali i Radošević primanjima i klubom u koji je u startu i želio otići.

Iako se u talijanskim medijima pojavila i informacija kako se u priču oko Radoševića uključio i Liverpool, čini se kako je još samo preostalo da transfer potvrde Napolijev predsjednik Aurelio de Laurentis i Nadzorni odbor splitskog kluba, nakon čega bi se i mladi Radošević zaputio u Italiju, gdje će nakon opsežnog liječničkog pregleda potpisati petogodišnji ugovor i ispuniti svoj san da zaigra u Serie A.

Radošević bi za pet godina vjernosti Napoliju trebao na ime ugovora, plaća i bonusa zaraditi oko 2.5 milijuna eura, no vrjednije od novca bit će mu iskustvo koje bi mogao steći nastupajući za veliku momčad poput Napolija, koja pod de Laurentisovim vodstvom iz godine u godinu bilježi sve bolje igre i plasmane, kako u Serie A, tako i u Europi.