traži se pravda

Počelo suđenje Albanki koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru

10.09.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Na Općinskom sudu u Dubrovniku jutros je započelo suđenje albanskoj državljanki Klevisi Ymeri (29) koja je u travnju usmrtila Katarinu (18) i Stjepana (20) Đereka u pokušaju nepropisnog pretjecanja vozila ispred sebe

Da se podsjetimo, Ymeri se frontalno sudarila s automobilom u kojemu su bili brat i sestra, a prema neslužbenim informacijama Yemri je preticala s brzinom od čak 170 km/h u svom BMW-u, terencu.

Yemri nije bila teže ozljeđena, već je samo zadobila lakše tjelesne ozljede zbog kojih je bila zadržana u bolnici.

Uhićena je zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnom posljedicom, te je sve do suđenja pod policijskim nadzorom.

Zbog svega što je te večeri zadesilo unesrećene mlade ljude, njihove roditelje i cijeli Gradac od 10. do 13. travnja u općini su proglašeni dani žalosti.

Bilo je govorkanja da će Albanki biti dopušteno braniti se sa slobode, međutim, radi burne reakcije javnosti, a prije svega, obitelji poginulih mladih ljudi, odluka je ukinuta, a Ymeri je nakon bolnice direktno odvedena u istražni zatvor u kojemu je od 12. travnja 2024. godine.

Ymeri je popularna i aktivna na društvenim mrežama, međutim, svi su njezini profili trenutačno ugašeni. Poznata je po tome što voli isticati luksuzan stil života te se diči svojim izgledom, destinacijama koje je posjetila, najnovijim automobilima samo poznatih i skupih proizvođača i marikranom odjećom i obućom.