'BILI' UZ BIVŠEG SUCA

I Hajduk dao podršku Alojziju Šuprahi

26.10.2012 u 21:44

Bionic
Reading

Bivši nogometni sudac Alojzije Šupraha stao je na čelo grupe klubova koja je na izvanrednoj Skupštini smijenila predsjednika Nogometnog saveza Splitsko - dalmatinske županije Paška Viđaka. Podršku mu daje i Hajduk

Iako se njihovi predstavnici nisu pojavili na izvanrednoj Skupštini Nogometnog saveza Splitsko – dalmatinske županije, na kojoj je smijenjen dosadašnji predsjednik Paško Viđak, Hajduk je na koncu ipak stao iz kandidata za novog predsjednika Alojzija Šuprahe.

S Poljuda je stiglo pojašnjenje kako se na Skupštini nisu pojavili jer se tada nije sastao Nadzorni odbor, te nisu imali definiran stav, no u međuvremenu su se nadzornici sastali i podržali kandidaturu Alojzija Šuprahe, koji je oko sebe okupio većinu klubova.

Splićani se malo po malo rješavaju i 'kostura iz ormara', nakon Pavla Cicarellija postigli su nagodbu i s bivšim sportskim direktorom Ivicom Kalinićem.

'Nagodba je zaključena na obostrano zadovoljstvo te se pri zaključenju iste gospodin Kalinić pokazao vrlo korektnim, imajući potpuno razumijevanje za financijske okvire u kojima Hajduk trenutačno posluje' priopćili su iz Hajduka.