TURNING POINT

Iza kulisa prvog trailera Tomb Raidera

15.07.2011 u 13:42

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem E3-u predstavljen je i prvi trailer za nadolazeći Tomb Raider, a kako je tekla njegova izrada, ljudi iz Crystal Dynamicsa objasnili su u videu duljem od desetak minuta

Kao što već vjerojatno znate, novi Tomb Raider franžizu će gurnuti u novi smjer što je, iskreno, toj franšizi i bilo potrebno. Iza Lare je nažalost ostalo previše loših igara i novi početak bio je neizbježan kako bi se ispravila hrpa problema. Naziv nove igre bit će Turning Point, a osim što je Lara dobila novi stas, igra će promijeniti i dosadašnju filozofiju franšize. Gameplay tako više neće biti toliko linearan, već će Lari na raspolaganju, ovisno o napretku, biti određena otvorena područja.

 

Kako bi Turning Point predstavili znatiželjnoj svjetskoj gejmerskoj javnosti, u Crystal Dynamicsu i Square Enixu odlučili su napraviti spektakularan CGI trailer i to su i učinili za ovogodišnji E3. Trailer je na kraju napravio Visual Works, interni studio Square Enixa. Rezultat ste već vidjeli, a kako je tekao rad na njemu, pogledajte u videu.