OBRAČUN NA CBS-U

Kamala Harris nazvala J. D. Vancea i pozvala ga na sučeljavanje

16.07.2024 u 23:09

Bionic
Reading

Američka potpredsjednica Kamala Harris nazvala je J. D. Vancea, potpredsjedničkog kandidata bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, kako bi mu čestitala na izboru. Ostavila mu je glasovnu poruku da joj se pridruži u potpredsjedničkoj izbornoj debati koju će 13. kolovoza organizirati CBS, rekao je dužnosnik kampanje Biden-Harris

Trumpova kampanja nije odmah odgovorila na zahtjev za komentar, a Bidenova kampanja također još nije komentirala.

Očekuje se da će se Harris i Vance suočiti u debati kasnije ovog ljeta. Bidenova kampanja pristala je na raspravu koju će voditi CBS 23. srpnja ili 13. kolovoza. Trumpova kampanja nije odbila poziv, već je umjesto toga prihvatila pozivnicu Fox Newsa za sučeljavanje, ali na to ne pristaje Bidenova kampanja.

'Planiram biti u studiju CBS-a... ili u srpnju ili u kolovozu', rekla je ranije Harris za Politico, još prije nego što je Trump izabrao Vancea. 'I da vidimo hoće li se pojaviti druga strana. Spremna sam - koga god odabere, bez obzira tko to bio', kazala je Harris.

Podsjetimo, Trump je jučer odabrao američkog senatora J. D. Vancea za svog potpredsjedničkog kandidata. 'Kao potpredsjednik, J. D. će se nastaviti boriti za naš ustav, stajati uz naše trupe i učinit će sve što može da mi pomogne da Ameriku ponovno učinimo velikom', napisao je Trump na svojoj platformi Truth Social.