THE SHADOW OF THE TEMPLARS

Legendarni Broken Sword na Androidu!

28.06.2012 u 12:16

Bionic
Reading

Broken Sword jedan je od najkultnijih avanturističkih serijala u povijesti gaminga, a već danas njegov prvi dio možete zaigrati i na svom mobitelu temeljenom na Androidu

Broken Sword: The Shadow of The Templars prva je igra u kultnom serijalu koja se na tržištu pojavila danas već davne 1996. godine. Ipak, baš kao i sredinom devedesetih, igra se i sada vrlo rado igra, a od danas je možete igrati i na svom mobitelu temeljenom na Androidu!

 

Igra se prvotno pojavila na platformama PC i PlayStation, a kasnije i na Game Boy Advance, Mac OS X, Nintendo DS, Wii i iOS. Baš kao i na iOS-u, igra se i na Androidu pojavljuje uz bilješku 'Director's Cut', a kupiti je možete po cijeni od 2,99 funti, što je zaista malo za kultni naslov.

 

Najnovija Android verzija nije tek port već dodatno unaprijeđena inačica izdanja koje se prošle godine pojavilo na iOS-u i prodalo u pet milijuna primjeraka.

 

'Ponosni smo što je Broken Sword: The Director's Cut prva visoko-produkcijska avantura dostupna na Google Playu', izjavio je Charles Cecil, predsjednik Revolution Softwarea povodom izlaska igre na Androidu. 'Osupnuti smo brojnim zahtjevima obožavatelja da igru prenesemo i na Android, no nismo željeli napraviti tek obični port. Nadamo se da će dodatni sadržaji privući nove igraće serijalu, ali i zadovoljiti one stare.'