NO ODLUČUJE

Maleš definirao kadrovski višak u Hajduku

20.12.2011 u 17:04

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš predao je nadzornom odboru novu sistematizaciju radnih mjesta, o kojoj će NO naknadno odlučiti

Na prvom sastanku NO-a napravljeni su rezovi u upravi kluba iz koje su ispali Milo Nižetić i Pavle Cicarelli, a Hrvoje Maleš dobio je zadatak da učini sljedeći korak u racionalizaciji poslovanja Hajduka.

Maleš je svoj zadatak napravio, danas je na sjednici NO-a predao 'domaći rad'. Pretpostavlja se da je sastavio popis tko je u ovom trenutku višak u Hajduku. Nakon završetka sastanka, predsjednik NO-a Josip Paladino kratko je rekao:

'Razgovarali smo o tekućoj problematici, financijama i poslovnim rezultatima, a predsjednik nam je plan sistematizacije radnih mjesta. O svemu navedenom odluku ćemo donijeti u skoro vrijeme', rekao je Paladino ne želeći ulaziti u detalje sastanka koji je potrajao nešto više od četiri sata.

U javnosti se već neko vrijeme spekulira da će desetak visokopozicioniranih ljudi u Hajduku morati pronaći drugo radno mjesto, no iz službenog priopćenja sa sjednice NO-a nije se dalo iščitati ništa više od izrečenog.

Zaključci NO-a:

1. Nadzorni odbor podržao je izviješće uprave o poduzetim mjerama u procesu racionalizacije radnih mjesta u klubu i u tom pravcu uprava će poduzeti odgovarajuće korake.
2. Nadzorni odbor prihvatio je prijedlog uprave o kadrovskoj politici igrača te će uprava poduzeti predložene mjere.
3. Nadzorni odbor zalaže se za intenzivnu implementaciju načela zakonitosti i visoke etičnosti u profesionalnom sportu.
4. Donesen je i usvojen Poslovnik o radu nadzornog odbora.
5. NO je donio zaključak da će se održati tematska sjednica o suradnji između HNK Hajduk i udruga navijača.