jedrenje u hrvatskoj

Marina Hramina demantira Luksemburžane: Netočno je da smo nudili meni za 50 eura

16.09.2024 u 15:06

Bionic
Reading

Marina Hramina reagirala je na članak objavljen na tportalu pod naslovom 'Luksemburžani ogorčeni: Napuštamo Hrvatsku nakon 14 godina i potrošenih više od milijun eura'

Podsjetimo, za portal Croatia Week, čiji je dio članka prenio tportal, Ariane Roquebert iz Sailing Passiona, luksemburške tvrtke, ustvrdila je između ostalog da napuštaju Jadran zbog visokih cijena, a spomenula je i da je 'jednostavan obrok od špageta, deserta i vode u Marini Hramina također 50 eura'.

Iz Marine Hramina navode da je to neistinito i da su svi njihovi cjenici javno dostupni.

'Što se tiče konkretne situacije opisanog događaja, na zahtjev organizatorice ponudili smo obrok koji se sastojao od špageta, salate, deserta i vode iz slavine (flaširana voda također je bila dostupna kao opcija) po cijeni od 30 eura po osobi, što je odgovaralo njenim željama da meni bude jednostavan i prilagođen mlađoj populaciji jer je njena grupa bila sastavljena od pretežno mlađih sudionika u dobi između 14 i 17 godina. Organizatorica je potom tražila daljnje snižavanje cijene na 27 eura, na što nismo mogli pristati, stoga suradnja nije ostvarena. Tvrdnja da je obrok u našoj marini ponuđen po cijeni od 50 eura nije istinita. Ova informacija nije temeljena na stvarnim podacima niti je takva ponuda ikada bila prezentirana organizatoru', naveli su iz Marine Hramina.