objavljen poziv

Ministarstvo demografije traži novi poslovni prostor, ovo su specifikacije

05.07.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Ministarstvo demografije i useljeništva oglasilo je da na području Zagreba traži za zakup poslovni prostor neto površine od 1 600 do 2000 metara četvornih

Ministarstvo traži da prostor bude u zoni tramvaja, da ima najmanje 35 prostorija uredske namjene sa svom potrebnom infrastrukturom, omogućen pristup osobama s invaliditetom, da je u poslovnoj zgradi osigurano pet garažnih mjesta itd.

Zainteresirani ponuditelji svoje pisane ponude mogu podnijeti u roku od 15 dana od dana objave poziva, dakle od 4. srpnja.

Poziv za iskazivanje interesa za zakup poslovnog prostora u Zagrebu, u kojem su navedene sve pojedinosti, dostupan je ovdje.

Novoustrojeno Ministarstvo sada je smješteno u poslovnoj zgradi Industrogradnje na Savskoj cesti koju 'dijeli' sa ministarstvima hrvatskih branitelja i rada, mirovinskog sustava, socijalne politike i obitelji, odnosno pripada mu samo kat na vrhu zgrade.

Uvjeti za rad nisu odgovarajući, 46 zaposlenika, koliko ih je bilo u Uredu za demografiju i mlade, koji je 'prerastao' u Ministarstvo, u trenutku kad je svoju dužnost preuzeo ministar Ivan Šipić (DP) radi u 17 soba čija površina ne prelazi 15 'kvadrata'.

Broj zaposlenika vjerojatno će se u dogledno vrijeme povećati, naime, u Uredbi o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva, koju je Vlada donijela sredinom lipnja, navedeno je da je okvirni broj službenika i namještenika 148.