KALINIĆU PRILIKA

Mišo hajdučki: Pošten sam, hrabar i radit ću po svom

17.03.2013 u 08:01

Bionic
Reading

Uoči utakmice sa Zadrom trener Hajduka Mišo Krstičević sastao se s navijačima, kako bi im pojasnio neka svoje odluke, prije svega zbog čega je najavio da će umjesto Blaževića na vrata staviti Kalinića

Trener Hajduka Mišo Krstičević nije krio da se sastao s predstavnicima Torcide.

'Dobio sam neke packe u klubu zbog svojih odluka, pojavile su se određene sumnje koje sam želio otkloniti i zato sam se i sastao s navijačima. Imam čist obraz, dovoljno hrabrosti i poštenja da im pogledam u oči, pa sam inzistirao na sastanku da im odgovorim na pitanja koja ih zanimaju,' otkrio je Krstičević, koji je stao u zaštitu vratara Lovre Kalinića.

'Za mene je Kalinić najbolji mladi vratar u Hrvatskoj, on je budućnost Hajduka i moramo mu dati priliku. Ne želim da nam se ponavljaju situacije od ranije, da nam mladi i perspektivni igrači odlaze iz kluba. Kaliniću treba dati priliku da pokaže što zna, s tim se složio i predsjednik i nema razloga da se oko toga stvaraju afere. pogotovo jer je momak korektan, dobro radi...' pojašnjava trener Hajduka, koga opet muče brojni izostanci.

U Zadar će bez Ozobića, Maloče, Milovića, Jonjića, Oremuša, Tomaša, Maglice, Andrijaševića i Blaževića, a upitni su i Nižić i Sušić.

'Nešto ćemo složiti, vjerojatno će Kouassi dobiti priliku od prve minute, razmišljam da uvedem i Kiša, no on igra na istoj poziciji kao Vuković. Na nekim pozicijama smo deficitarni, na nekima imamo viška igrača i teško je svima dati prigodu. No to su naši problemi, koji ne umanjuju važnost utakmice u Zadru, koju ćemo pokušati, kao i svaku do sada, pobijediti,' zaključio je Krstičević.