MALA MIMOZA

Monique je romantična duša

15.12.2015 u 02:54

Bionic
Reading

Dragi čitatelji Supermenovih stranica, ne dajte se prevariti! To što Instagram profil ove 33-godišnjakinje izgleda kao sedmi krug pakle ne znači da ona u dubini duše nije senzibilna poput orhideje

Monique Alexander je u svojoj dugogodišnjoj karijeri snimila preko 300 filmova, što dugog, što kratkog metra. No, u posljednje vrijeme joj je dojadilo da njeni fanovi ne znaju tko je ona zapravo, što misli i kako se osjeća, pa je organizirala internetsku stranicu na kojoj je u radno vrijeme dostupna za intimne razgovore preko Skypea.

'Ja sam osoba koja voli razgovarati o svojim emocijama i pokazivati svoju intimnu stranu! Ovi internetski susreti s mojim obožavateljima ispunjavaju me toplinom i zadovoljstvom', rekla nam je kad smo je upitali uživa li u web-komunikaciji sa svojim fanovima.

Za one koji nisu upoznati s njenim radom i djelovanjem, Monique se na tržište probila kvalitetnim uratcima poput 'Nimfe iz kvartovske teretane 3', 'Širokogrudni Božić', 'Sramežljiva maserka' i 'Vruća sauna 7'. Danas živi u Los Angelesu, redovito ide na jogu, zagrižena je filmomanka te navodno kuha najbolje raviole u Kaliforniji.