muškarac starosti 34 godine

Muškarac kod Novog Marofa vozio pijan i bez položenog ispita pa na makadamskom putu izazvao frontalni sudar; u nesreći ozlijeđeno i dijete

12.04.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Muškarac je kod Novog Marofa upravljao automobilom pod utjecajem alkohola te izazvao prometnu nesreću

U nedjelju 11. travnja oko 13 sati na lokalnoj cesti u Donjem Makojišću dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 34 godine upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2.64 g/kg makadamskim putem.

U jednom je trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu puta i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 33-godišnjakinja. U prometnoj su nesreći ozlijeđeni putnici iz vozila vozačice starosti 51 i sedam godina. Ozlijeđenom je 51-godišnjaku medicinska pomoć pružena na mjestu događaja dok je dijete prevezeno u Opću bolnicu Varaždin. Njihove će se ozljede naknadno okvalificirati.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 34-godišnjak je priveden u Policijsku postaju i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.