SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA

Na sastanak vodstva HDZ-a dolazi i Dragan Čović

07.11.2016 u 16:14

Bionic
Reading

Na današnjoj sjednici Predsjedništva HDZ-a premijer Andrej Plenković i ostali članovi vodstva stranke razgovarat će o aktualnim političkim pitanjima, a tema razgovora bit će sigurno i nedavno uhićenje deset bivših pripadnika HVO-a u Orašju

Kako doznajemo, na današnju sjednicu Predsjedništva doći će i lider bosanskohercegovačkog HDZ-a Dragan Čović. Dakle, može se očekivati da će vodstvo HDZ-a raspravljati o daljnjim potezima Hrvatske vezanim uz uhićenje pripadnika HVO-a, ali i o ukupnim odnosima sa susjednom BiH koji su se naglo pogoršali nakon tih uhićenja.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović danas se sastao i s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, a prije dolaska u HDZ sastat će se u Banskim dvorima i s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Predsjedništvo HDZ-a danas će raspravljati i o svojim kandidatima za brojna i još uvijek nepopunjena mjesta državnih tajnika po svim ministarstvima. Nakon sastanka u HDZ-u predviđene su izjave za medije.