prilika

Najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj zapošljava, evo koga traže

17.06.2024 u 17:37

Bionic
Reading

Već 14 godina zaredom najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj je Drogerie Markt (dm) pa kada oni zapošljavaju to je prava prilika svima koji traže posao. Dm je objavio oglas o tri otvorena radna mjesta u Zagrebuna puno radno vrijeme

Otvorena je pozicija farmaceutskog tehničara te traže dva referenta u Odjelu dm marke. Obje pozicije su na puno vrijeme u Zagrebu

U dm-u ne skrivaju da su najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj, a možda ste baš vi najbolji djelatnik za njih.

Od aspiranata na posao farmaceutskog tehničara traže odgovornost i savjesnost u radu, povjerljivost, položen stručni ispit, najmanje SSS, samoinicijativnost i samostalnost u radu i spremnost na daljnje učenje.

Posao je na puno radno vrijeme, a uz to poslodavac nudi školovanje i uvođenje u posao, pozitivno i ugodno radno okruženje, mogućnost napredovanja i godišnju bruto plaću za djelatnika koji dolazi na funkciju farmaceutskog tehničara iznosi 20.640,00 €.

Zadaci koji se traže od farmaceutskog tehničara su Izdavanje i prodaja lijekova i medicinskih proizvoda, informiranje, savjetovanje i edukacija korisnika lijekova kao i upoznavanje kupaca s pravilnom uporabom medicinskih proizvoda.

Za posao referenta tražo se aktivno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje MS Office paketa (Word, Excel, Outlook) kao i poznavanje rada u SAP-u, a prednost je poznavanje rada u DWH-u te još niz drugih stvari.

Godišnja bruto plaća za djelatnika koji prvi put dolazi na funkciju referenta III u Odjelu dm marke iznosi 17.880,00 € i uvećava se za godine pripadnosti dm-u.

Između ostaloga zadaci koji se očekuju od zaposlenika su svakodnevna komunikacija s dobavljačima, kolegama u dm-u u Austriji, prodavaonicama te ostalim odjelima u dm-u. Rad u SAP-u, DWH-u i ostalim sustavima dm grupe (unos artikala, njegovanje podataka, izrada izvještaja), priprema odgovora za info liniju vezano uz reklamacije kupaca pristigle iz prodavaonica...

Opširnije informacije možete doznati na linku.

sve osim nogometa

Učitavanje...