ZORRO KOMBINACIJA

Oba Hajdukova stopera protiv Slavena pod maskama?

16.04.2013 u 14:21

Bionic
Reading

Uoči sutrašnje uzvratne utakmice polufinala Kupa protiv Slaven Belupa na Poljudu, jedne od najvažnijih ove sezone, Hajdukov trener Mišo Krstičević najavio je mogući povratak Mateja Jonjića i Gorana Milovića, dvojice stopera ozlijeđenih u veljači na gostovanju u Koprivnici

'Vratili su se u momčad, treniraju s maskama... Danas poslijepodne vidjet ćemo hoće li konkurirati za utakmicu', kazao je Krstičević. Andrijašević i dalje vuče ozljedu, Oremuš se još oporavlja i radi u teretani, no zato se nakon jedne utakmice kazne zbog crvenog kartona u igru vraća Avdija Vršajević. 'Pomalo smo se počeli kompletirati u završnici prvenstva', zaključuje Hajdukov strateg.

'Nitko ne misli da će biti lako, radi se o Kupu i situacija se može promijeniti doslovce u sekundi, ali po igračima vidim da su maksimalno motivirani. Manje-više sve utakmice pokušavamo igrati na jednak način, ne prilagođavamo se protivniku nego želimo dominirati i stvarati šanse', najavio je Krstičević.

'Bilo bi nam drago da nas publika dođe podržati', komentirao je mini-euforiju u Splitu, u kojemu su brojni kafići oblijepljeni velikim jednostavnim pozivom koji glasi 'Svi na Poljud'. Očekuje se nešto veća posjeta, između ostaloga i zbog povoljnije cijene ulaznica - za sve tribine stadiona ona će iznositi 40 kuna.

Krstičević ne želi obećati osvajanje Kupa, mada je svjestan da i igrači i navijači u tome vide šansu 'za ostaviti nešto dobro svome klubu'. U finalu očekuje Lokomotivu, svojevrsni 'Dinamo B', iako i oni tek trebaju preskočiti vinkovačku Cibaliju.

'Bit će im lakše, u velikoj su prednosti, pogotovo jer zbog crvenog kartona za Cibaliju ne nastupa Mišić, koji im je važan igrač'.

U najavi sutrašnje utakmice za divno čudo izostale su žalopojke zbog činjenice da Hajduk Krstičeviću još uvijek nije ponudio produljenje trenerskog ugovora, koji istječe krajem ove sezone.