pravila zračnog prometa

Oglasila se Air Serbia: 'Hrvatski saborski zastupnici zakasnili su na let!'

03.10.2024 u 11:55

Bionic
Reading

Nakon što su se iz saborskog izasanstva požalili da su skinuti s leta iz Beograda, priopćenjem se oglasila i Air Serbia

Podsjetimo, Igor Peternel, voditelj saborskog izaslanstva, koje je sudjelovalo na sastanku u Albaniji, požalio se da su članovi izaslanstva skinuti s leta iz Beograda i to bez objašnjenja.

'Bez ikakvog objašnjenja spriječili su nas da se ukrcamo na let kompanije "Air Serbia", na šalteru su nam rekli samo da nas je aviokompanija skinula s leta', poručio je Peternel.

Sada su se oglasili i iz Air Serbia. 'Želimo ovim putem demantirati natpise hrvatskih i pojedinih domaćih portala, a u vezi sa neulaskom na jučerašnji let Air Srbije za Zagreb, troje predstavnika Hrvatskog sabora. Uvidom u sistem i detaljnom provjerom podataka utvrđeno je da putnici nisu došli do izlaza za ukrcavanje do trenutka koji je za to predviđen. Shodno definiranim procedurama u zračnom prometu putnici koji zakasne na let ne mogu se na njega ukrcati, samim tim ni ovi putnici nisu mogli biti primljeni na let. Srpska nacionalna avio-kompanija je za spomenute putnike osigurala je alternativni let i hotelski smještaj', poručili su iz Air Srbije.