MAXTV, NEDJELJA - 17.30

Osijek ostaje 'crna mačka' za Istru 1961?

04.12.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Prvi dio sezone MAXtv Prve lige zaključit će Osijek i Istra 1961. To je zadnja utakmica 17. kola koja počinje u Gradskom vrtu u 17.30, a moći će se pratiti i u izravnom prijenosu na MAXtv-u na kanalu Arenasporta

U Puli žale što dolazi zimska stanka, jer tamo smatraju da su u jako dobroj formi (dvije pobjede u nizu). Koliko je ona dobra najbolje će se vidjeti protiv Osijeka, jer momčad iz Gradskog vrta u posljednje vrijeme ne leži Istri 1961. Naime, zadnjih pet utakmica dobili su Osječani.

Mora se spomenuti da će Igor Pamić u Osijek doputovati bez kapetana Budicina i Batarela, što nije mali hendikep za pulskog prvoligaša, a ne smije se zaboraviti ni na pritisak pozitivnog rezultata, jer su gosti u zoni koja donosi pad u Drugu ligu.

Što se tiče domaćina, njihov najveći problem mogao bi biti umor zbog Kupa, ali plasman u polufinale je podigao atmosferu u osječkoj svlačionici. Klub se nalazi u gornjem dijelu ljestvice i s novim bodovima i otišlo bi se na miran zimski san.

'Kada bi pobijedili Istru 1961, tada bi jesenski dio dobio visoku ocjenu. I tu treba tražiti dodatno nadahnuće da se na kraju radujemo', rekao je Bilić.