RASPISAO NATJEČAJ

Petrov putem natječaja traži šefa ili šeficu kabineta

10.03.2016 u 18:47

Bionic
Reading

Već nakon samog potvrđivanja Vlade imenovan je šef premijerovog kabineta Nenad Zelić, prije koji tjedan Tomislav Karamarko svoju tajnicu iz HDZ-a Anu Kosec imenovao je posebnom savjetnicom s ovlastima predstojnice ureda, a drugi potpredsjednik Vlade Božo Petrov ovih dana traži šefa ili šeficu kabineta, i to na javnom natječaju

Upravo danas Vlada je raspisala javni natječaj za poziciju predstojnika Ureda potpredsjednika Vlade, a svi zainteresirani moraju se javiti u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Kandidati moraju imati završen sveučilišni diplomski studij pravne, ekonomske, politološke struke ili humanističkog smjera, zatim najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te položen državni stručni ispit. Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, uz obvezu polaganja u roku od šest mjeseci od isteka probnog rada. Obvezni je probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi/završenom obrazovanju (presliku diplome), dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis, odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje), presliku domovnice, presliku uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu i uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci).

Ostale detalje natječaja možete potražiti OVDJE.