kampanja za pantovčak

Primorac: Nije jednostavno mene imati na svojim leđima kao predsjednika RH

12.09.2024 u 12:29

Bionic
Reading

Kandidat za predsjednika RH Dragan Primorac sudjelovao je na sastanku Središnjeg odbora Hrvatske stranke umirovljenika, nakon čega je komentirao aktualne političke teme

Poručio je da ne može komentirati zakon o porezu na nekretnine dok ne vidi prijedlog, a rekao je da od svih kandidata očekuje korektnu političku kampanju za predsjedničke izbore.

'Ne radi se o promociji osoba, nego promociji vrijednosti za koje ćemo se zalagati - izgradnju nove Hrvatske, Hrvatske morala i čestitosti, Hrvatske u kojoj svatko ima pravo reći ono što misli, a da ne bude izvrijeđan. Od svih kolega u kampanji očekujem fair play odnos; on je za sada bio takav, ne obazirem se ako se dogodi neki mali udarac, to je život. S moje strane je sve korektno i ja ću svjedočiti o svojim djelima', rekao je Primorac, a prenosi N1.

  • +15
Dragan Primorac sudjelovao na sastanku HSU-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

'Nije jednostavno mene imati na svojim leđima kao predsjednika RH ako budem inzistirao na svakoj točki za koju smo rekli da se poštuje. Nikada u životu nisam pogazio svoju riječ, poznajem europski sustav i funkcioniranje država koje imaju sličan sustav u kojem se predsjednik i premijer moraju dogovoriti o ključnim pitanjima', zaključio je Primorac.

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić