OD OKO ČETIRI TISUĆE

Samo stotinjak članova na redovnoj skupštini Udruge 'Naš Hajduk'

15.12.2012 u 15:04

Bionic
Reading

Udruga 'Naš Hajduk', koja je izabrala aktualni Nadzorni odbor Hajduka, danas je održala redovitu Skupštinu, na kojoj je potvrđeno kako će dosadašnje vodstvo nastaviti obavljati svoje dužnosti i u slijedeće četiri godine.

Od oko 4.000 članova udruge 'Naš Hajduk', svega ih se stotinjak odazvalo redovitoj skupštini, na kojoj je potvrđen mandat čelnih ljudi udruge na još četiri godine. Predsjednik 'Našeg Hajduka' ostaje Žan Ojdanić, a njegovi najbliži suradnici, tajnik Bojan Islamović, te članovi upravnog odbora Josip Tadinac, Dado Lelas i Petar Vidović.

Brojni prijedlozi čuli su se na skupštini, među ostalim i pitanja zbog čega je udruga izgubila gotovo pola svojih članova od prvih izbora. 'Povećanje članstva nam je prioritet i sigurno ćemo se sada, kad je klub stabilizirao poslovanje, više posvetiti tom pitanju, te ćemo odjelu za članstvo dati podršku naše službe za marketing' kazala je Laura Visković, kontakt osoba Hajduka i udruge 'Naš Hajduk'.

Zatražena je i kaznena odgovornost bivših uprava za stanje u kojem se Hajduk nalazi. Čelnici udruge pozvali su Upravu Hajduka da pokrene sudske postupke ukoliko imaju dokaze, te dodali kako to može učiniti i svaki dioničar kluba. Pozvali su svi koji imaju bilo kakve dokaze, uključujući i zaposlenike, trenere, igrače..., o nezakonitom poslovanju, da ih dostave udruzi.

Zatraženo je i da se javno obznane visina menadžerskih ugovora zaposlenika kluba, kao i da se novo čelništvo Torcide javno očituje što planiraju poduzeti po pitanju bengalki, zbog kojih Hajduk plaća milijunske kazne. Glasnogovornik Torcide Damir Gruić najavio je kako će se o tom pitanju očitovati tek nakon što se Torcida odluči poduzeti konkretne korake.