NAUGHTY DOG NA REDDITU

The Last of Us 2 mogao bi postati stvarnost

24.02.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Autori višestruko nagrađivane igre otvorili su dušu na nedavnom otvorenom intervjuu na redditu, te otkrili detalje o budućnosti franšize

"Pitajte nas bilo što" seansa sa autorima mega-popularnog The Last of Us ovog vikenda urodila je nekim zanimljivim saznanjima. Kreativni direktor Neil Druckmann i redatlj Bruce Straley odgovorili su na mnogobrojna pitanja fanova, te razotkrili detalje o potencijalnom nastavku franšize, kao i nekolicini drugih stvari.

 

Kao prvo, Druckmann je spomenuo kako postoji 50% šansa da naprave igrin nastavak. Također je istaknuo kako tim koji radi na Unchartedu nema veze sa timom koji radi na TLoU.

 

"Ako pitate za nastavak...trenutno bi rekao da stvari stoje na oko 50/50..."

 

Također je istaknuo kako Sony u potpunosti vjeruje Naughty Dogu, te kako im daju potpunu slobodu ukoliko žele stati samo s jednim nastavkom ili rastegnuti franšizu do njenih granica.

 

"Sony nam u potpunosti vjeruje. O nama u potpunosti ovisi hoćemo li smisliti nešto što će čitav kreativni tim održati inspiriranima tijekom idućih nekoliko godina - i to je upravo razlog zbog kojeg velike odluke poput onih za izradu nastavaka ne donosimo baš olako."

 

Straley je spomenuo kako se tim uglavnom bavio PlayStationom 3 i Left Behind DLC-om, no kako ujedno i razmišljaju o beneficijama koje donosi nova generacija Sonyeve konzole.

 

"Iskreno, nemam pojma - DLC je izašao na PS3, tako da se nismo previše uvlačili u peiripetije sa "next-gen" hardverom. Međutim, radujem se ideji veće količine memorije, barem do trena kada ju konačno rastegnemo do maksimuma."

 

The Last of Us: Left Behind prošao je jako dobro u prošlotjednoj recenziji, te ga ovom prilikom još jednom svesrdno preporučujemo.