imovinski pokret

Tomašević: Je li Bartulici mama dala Ferrari?

10.06.2024 u 00:08

Bionic
Reading

Tomislav Tomašević, zagrebački gradonačelnik, nakon rezultata EU izbora bio je iznimno zadovoljan. Stranka je osvojila planirani mandat, a dobro raspoloženi Tomašević komentirao je i dolazak Stephena Bartulice iz DP-a u izborni stožer u Ferrariju

'Cilj je ostvaren, pokazali smo da rastemo kao stranka. Od mjesnog odbora došli smo do EU parlamenta. Osvojili smo dvostruko više glasova nego prije pet godina, odnosno trostruko više u postotku. Ono što nije dobro je opća izlaznost u Hrvatskoj i svi se moramo zapitati zašto je tako', kazao je Tomašević.

Osvrnuo se i na dolazak Stephena Bartulice iz DP-a u Ferrariju. Bartulica se danima, podsjetimo, muči dokazati podrijetlo imovine, pa je javnost dolazak u Ferrariju percipirala kao provokaciju.

'Ne znam otkud mu. Možda je mamin ili od nekog donatora. Čovjek je očito bio vidovit i znao je da će ući u EU parlament, pa je posuđivao lovu', kazao je Tomašević.

Na kraju je komentirao činjenicu da je Možemo! prema rezultatima treća opcija u Zagrebu iako se radi o potpuno drugačijim i neusporedivim izborima. 'Tako je bilo i nakon parlametarnih izbora. Nije ovo nešto što je usporedivo. Nismo zabrinuti i ne vidimo loše trendove', zaključio je Tomašević.

Izvor: tportal.hr / Autor: Luka Filipović / tportal.hr
sve osim nogometa

Učitavanje...