BILO JE I VRIJEME

U Hajduku definirali što je trenerov zadatak

15.02.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Sukob između trenera Hajduka Miše Krstičevića i sportskog direktora Sergija Krešića gurnut je po strani, čelnici Hajduka jasno su im postavili granice ovlasti i zaduženja, kako se ne bi ubuduće sukobljavali

Nakon sastanka s predstavnicima Nadzornog odbora, trener Hajduka izašao je i pred novinare, kojima je želio pojasniti kako je sve što se događalo u posljednjih nekoliko dana s njegove strane bilo usmjereno isključivo na dobrobit Hajduka.

'Bilo je što je bilo, sada smo se dogovorili što tko treba raditi kada je u pitanju prva momčad, što tko treba raditi i tko za što odgovara. Moj je zadatak da radim i odgovaram za momčad i rezultat i ne bih ulazio u detalje' kazao je Krstičević, koji je iskoristio priliku da se ispriča predsjedniku Brbiću.

'Naš zadnji sastanak nije protekao baš bajno i želio bih mu se ispričati. Ja jesam temperamentan i iskočio sam iz nekih okvira ali sve zbog Hajduka, da bude što stabilniji i što jači.' Krstičević je opet preuzeo momčad, koju vodi na prvi ogled sezone, na derbi protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

'Imam još zdravstvenih problema ali nije to nešto zbog čega bih odustao. Drago mi je da su momci radili dobro i u danima koji su za nama, da su gurnuli u stranu sve probleme i to mi daje nadu da će odigrati i u Koprivnici kako treba. Ova momčad ima karaktera i znanja da napravi ono što se od nje očekuje'

'Čeka nas težak teren i još teži protivnik, koga predvodi moj najdraži igrač, iskusni lisac Vugrinec. No mi se ne osvrćemo na snagu protivnika, idemo odigrati svoju igru, nećemo se povući pozadi i čekati što će se dogoditi' zaključio je trener Hajduka.