OSIPANJE NA POLJUDU?

Udinese želi Hajdukovca Radoševića

16.10.2012 u 19:35

Bionic
Reading

Interesu brojnih klubova za mladog Hajdukovog reprezentativca Josipa Radoševića priključio se navodno i talijanski Udinese, koji bi mladog veznjaka želio vidjeti u svojim redovima već u zimskom prijelaznom roku

Ako je vjerovati pisanju talijanskih medija, hrvatski reprezentativac Josip Radošević zapeo je za oko skautima Udinesea, koji bi ga rado voljeli vidjeti u svom klubu. Radoševića opisuju kao modernog veznog igrača, te veliku nadu hrvatskog nogometa, te ga stavljaju uz bok Dinamovog bisera Matea Kovačića, koji je također visoko na listi njihovih želja.

Obzirom na tešku financijsku situaciju Hajduka, Radošević će vrlo vjerojatno u zimskom prijelaznom roku u prodajni izlog a procjenjuje se kako bi njegova cijena bila između 3 i 4 milijuna eura. Također, Talijani podsjećaju kako se uz ime Josipa Radoševića spominjao interes ukrajinskog Šahtara, talijanskih klubova poput Intera, Milana i Juventusa, te madridskog Reala.

S Mateom Kovačićem ipak će ići nešto teže, jer je malo vjerojatno da će Dinamo uskoro prodavati Kovačića, pogotovo ne za cijenu koju bi za mladog igrača izdvojio klub poput Udinesea.