nije prvi put

U Metkoviću opet prokišnjava krov obnovljene sportske dvorane, s krova se spušta vodopad

11.09.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama pojavio se video prokišnjavanja novoobnovljene sportske dvorane u Metkoviću. S krova se na parket doslovno spušta vodopad

Sportska dvorana u Metkoviću obnovljena je prije četiri godine te ovo nije prvi put da prokišnjava. Kako je pisao Južni.hr, 2020. je odmah po završetku obnove, dvorana počela prokišnjavati na nekoliko mjesta.

Isto se dogodilo prošle godine, kad je prekinuta utakmica trećeg kola Paket24 premijer lige B u kojoj je Rukometni klub Metković Mehanika ugostio Bjelin Spačvu iz Vinkovaca.

Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan tad je otkrio uzrok prokišnjavanja.

'Problem je bio u gurli i u lopti, koja je nekim čudnim slučajem u njoj završila. Gurla, inače, nije bila predmet obnove, ali nije bila adekvatna, nije mogla progutati svu vodu kad pada obilna kiša jer nije bila dovoljno široka, a u njoj je bila lopta koja je sprječavala prolaz vode. Dvorana nigdje više ne curi, osim na jednom mjestu jer je uslijed velike kiše došlo do prelijevanja, a gurla nije bila predmet obnove i treba je proširiti', kazao je u u studenom prošle godine Milan.