TOMAŠEVIĆ ODLUČIO

Zagreb proglasio Veliku Gospu sajamskim danom

14.08.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević proglasio je 15. kolovoza, sajamskim danom u Zagrebu, čime se omogućuje tradicionalna prigodna prodaja na blagdan Velike Gospe, priopćili su u srijedu iz Grada

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević proglasio je 15. kolovoza, sajamskim danom u Zagrebu, čime se omogućuje tradicionalna prigodna prodaja na blagdan Velike Gospe, priopćili su u srijedu iz Grada.

Gradonačelnik je kao i prošle godine, proglasio 15. kolovoza, blagdan Velike Gospe, sajamskim danom, a time se omogućuje tradicionalna prigodna prodaja na štandovima i kioscima, kao sastavni dio slavlja u Remetama, Stenjevcu i drugim dijelovima Zagreba, dodaje se.

Prigodna prodaja na kioscima, štandovima i ostala slična prodaja na otvorenom, kao sastavni dio sajamskih događanja, može započeti u 8 sati i završiti do 24 sata.

Zaključak je donesen na prijedlog Udruženja obrtnika Grada Zagreba, a kao vid pomoći obrtnicima od kojih su mnogi samozaposleni, stoji u priopćenju iz zagrebačke Gradske uprave.