TENIS I AuTOMOBILI

Subaru je službeno vozilo teniskog turnira ATP Plava Laguna Croatian Open u Umagu

23.07.2024 u 15:09

Bionic
Reading

'Ova suradnja predstavlja veliku priliku za povećanje vidljivosti marke u međunarodnom kontekstu te za jačanje odnosa s klijentima koji su ljubitelji sportskih aktivnosti' izjavio je Nicola Toreggiani, predsjednik uprave i glavni direktor društva Subaru Italia

Subaru sa zadovoljstvom objavljuje da će biti službeno vozilo teniskog turnira ATP Plava Laguna Croatian Open Umag koji se održava od 19. do 27. srpnja 2024. Riječ je o najvažnijem muškom teniskom događanju u Hrvatskoj na kojem će sudjelovati neki od 20 najboljih igrača na svjetskoj ljestvici, kalibra Andreya Rubleva i Lorenza Musettija te mlade nade poput lokalnog talenta Dina Prižmića koji je 2023. osvojio Junior Roland Garros.

Tenisači iznimno cijene umaški turnir zbog lokacije na kojoj se nalaze zemljani tereni od crvenice i zbog predivne atmosfere toga istarskoga gradića. Usto, ove će godine hrvatski Open biti još važniji za najbolje igrače u seriji, s obzirom na to da se radi o jednoj od zadnjih priprema za Olimpijadu u Parizu.

Subaru, kao glavni sponzor i službeno vozilo, bit će prisutan na Croatian Openu unutar središnjeg ATP stadiona 'Goran Ivanišević' (nazvanom po legendi hrvatskog tenisa), s novim Crosstrekom izloženim tijekom cijelog trajanja turnira. Vani će se moći vidjeti i Subaru Outback, vodeći automobil ove japanske kuće. A i organizatori turnira koristit će se vozilima sa 'šest zvjezdica'.

'Ponosni smo na to što ćemo biti podrška natjecanju poput ATP-a 250 u Umagu koje privlači neke od najboljih igrača svijeta promicanjem sportskih vrijednosti, truda i zabave, što su vrijednosti koje su u skladu s filozofijom marke Subaru' izjavio je Nicola Toreggiani, predsjednik uprave i glavni direktor društva Subaru Italia.

'Ova suradnja predstavlja veliku priliku za povećanje vidljivosti marke u međunarodnom kontekstu te za jačanje odnosa s klijentima koji su ljubitelji sportskih aktivnosti'.

  • +24
Subaru je službeno vozilo teniskog turnira ATP Plava Laguna Croatian Open u Umagu Izvor: Promo fotografije / Autor: Subaru

Osim talijanskog tržišta, društvo Subaru Italia odgovorno je i za austrijsko, slovačko, slovensko, hrvatsko, bugarsko, rumunjsko i grčko tržište.

'Željela bih zahvaliti cijelom Subaru timu i lokalnom distributeru Unikomerc Automobili na susretljivosti i partnerstvu prilikom dogovaranja ovogodišnjeg sponzoriranja turnira ATP Plava Laguna Croatia Open u Umagu. Vjerujem da će naša suradnja obilježiti ovogodišnji turnir i učiniti ga još prestižnijim događanjem', izjavila je Arlen Brozić, izvršna direktorica ATP turnira u Umagu.

Dodatne informacije o turniru Croatia Open Umag možete vidjeti na sljedećoj poveznici.