DOBRA PRILIKA

Toyota Aygo X u posebnoj ponudi po cijeni od 16.990 eura uz Toyota financiranje!

28.06.2024 u 12:33

Bionic
Reading

Toyota najavljuje dobru priliku za sve ljubitelje urbanog stila i praktičnosti - Toyota Aygo X u opremi X-Play je sada dostupan u posebnoj ponudi od 16.990 eura, uz fleksibilne uvjete Toyota financiranja

Toyota najavljuje dobru priliku za sve ljubitelje urbanog stila i praktičnosti - Toyota Aygo X u opremi X-Play je sada dostupan u posebnoj ponudi od 16.990 eura, uz fleksibilne uvjete Toyota financiranja.

Ova ponuda omogućuje vam da iskusite inovativan dizajn i vrhunsku tehnologiju ovog kompaktnog crossovera po atraktivnoj cijeni.

Toyota Aygo X je automobil koji redefinira pojam gradske vožnje, kombinirajući avanturistički duh s izvanrednom funkcionalnošću i ekonomičnošću. Sa svojim modernim izgledom i naprednim značajkama, Aygo X predstavlja idealan izbor za sve one koji traže pouzdano i pristupačno vozilo koje će obogatiti njihovu svakodnevicu.

Toyota Aygo X Izvor: Promo fotografije / Autor: Toyota

Zašto je Toyota Aygo X poseban izbor?

Inovativan dizajn: Aygo X se ističe smjelim dizajnerskim linijama koje privlače pažnju, dok njegova kompaktnost omogućava jednostavnu navigaciju kroz gradske gužve.

Vrhunska tehnologija: Opremljen je naprednim sustavima sigurnosti i povezivosti, uključujući multimedijski sustav s mogućnošću integracije pametnih telefona, što vožnju čini sigurnijom i zabavnijom.

Ekonomičnost: S niskom potrošnjom goriva i povoljnim troškovima održavanja, Aygo X je savršen za one koji žele ekonomičnu, ali stiliziranu vožnju.

Udobnost i funkcionalnost: Unatoč kompaktnim dimenzijama, Aygo X pruža prostran i udoban unutarnji prostor, idealan za svakodnevne gradske avanture i vikend izlete.

  • +8
Toyota Aygo X Izvor: Promo fotografije / Autor: Toyota

Posebna ponuda uključuje:

Atraktivnu cijenu: od 16.990 eura, dostupno isključivo uz Toyota financiranje koje omogućava fleksibilne uvjete otplate.

Proširenu garanciju: Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax, što osigurava dugotrajnu bezbrižnost za vlasnike.

Toyota Aygo X nije samo vozilo, već i vaš suputnik koji će vas pratiti kroz sve izazove urbanog života. Njegova prilagodljivost i pouzdanost čine ga savršenim partnerom za svakodnevne aktivnosti, ali i za otkrivanje novih destinacija.

Ne propustite priliku za istraživanje novih horizonta uz Toyotu Aygo X. Posjetite najbližeg Toyota ovlaštenog partnera ili našu web stranicu.

sve osim nogometa

Učitavanje...