Driver Power

Toyota dominira u Auto Express anketi zadovoljstva vozača s tri pobjede u kategorijama

25.06.2024 u 11:54

Bionic
Reading

Yaris je najbolji supermini i dobitnik brončane nagrade za automobil godine, Corolla predvodi klasu obiteljskih kompaktnih automobila, RAV4 proglašen najboljim srednje-velikim SUV-om i rangiran četvrti ukupno

Toyota je nadmašila sve druge proizvođače u anketi zadovoljstva vozača britanskog magazina za automobile Auto Express za 2024. godinu, pri čemu su njezini modeli osvojili prva mjesta u tri kategorije koje čine srž britanskog automobilskog tržišta.

Na vrhu je Yaris, najbolje rangiran automobil u klasi supermini i dobitnik ukupne brončane nagrade za automobil godine. Vlasnici su izrazili puno pohvala za troškove održavanja automobila, njegovu vrijednost i hibridni pogonski sklop. Kvaliteta i pouzdanost također su visoko ocijenjene, što Yaris čini atraktivnim izborom za široki spektar kupaca.

Corolla je broj jedan u klasi kompaktnih obiteljskih automobila, s vlasnicima koji cijene glatkoću i učinkovitost njezinog pogonskog sklopa te udobnost i upravljanje vozilom. Sigurnost, kvaliteta izrade i ukupni troškovi održavanja također su doprinijeli da Corolla bude na vrhu svoje klase.

RAV4 je pobijedio brojne konkurente u polju srednje-velikih SUV vozila i zauzeo četvrto mjesto u ukupnom poretku ankete. Njegov hibridni sustav visoko je ocijenjen zbog učinkovitosti, glatkoće i ubrzanja, s posebnim pohvalama za sjedala, prostor za noge na stražnjim sjedalima i preglednost.

Osim toga, prema anketi vlasnici visoko ocjenjuju svoje Toyote po kvaliteti, pouzdanosti, troškovima vlasništva i hibridnom pogonu.

Paul Barker, urednik Auto Expressa, je rekao: 'Za Toyotu je veliki uspjeh osvojiti tri pobjede u segmentima dok niti jedan drugi brend nije osvojio više od jedne. Imati dva automobila među četiri najbolja ukupno svjedoči o iskustvu vlasništva koje brend pruža. Posebno, vlasnici vole pouzdanost, kvalitetu i učinkovitost Toyota modela, iako su pohvale izražene za cijeli spektar kvaliteta od strane ljudi koji ulažu vlastiti novac u ove automobile i svakodnevno ih koriste.'

Auto Express anketa Driver Power 2024 Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto Express

Stuart Sanders, direktor komunikacija i proizvoda za Toyota (UK), je rekao: 'Svake godine anketa Driver Power daje glas vlasnicima automobila u Velikoj Britaniji, stoga je izuzetno zadovoljavajuće što su dali tako sveobuhvatno odobrenje za tri modela koja čine srž našeg poslovanja. Njihova mišljenja podržavaju način na koji pozicioniramo naš sve učinkovitiji hibridni pogon u našoj strategiji više tehnologija za postizanje održivih smanjenja CO2 na putu prema ugljičnoj neutralnosti te našu posvećenost pružanju kvalitete, trajnosti i pouzdanosti u svakom automobilu koji proizvodimo.'

Prvi put pokrenuta 2001. godine, anketa Driver Power najveća je i najopsežnija anketa o zadovoljstvu automobilima u Ujedinjenom Kraljevstvu, a njezini nalazi predstavljaju iskustva i mišljenja tisuća vlasnika automobila širom zemlje.

sve osim nogometa

Učitavanje...