novi igrač

[FOTO] Zadrani nahrupili na otvorenje prve trgovine talijanskog Eurospina koji juriša na hrvatsko maloprodajno tržište

13.08.2020 u 11:16

Bionic
Reading

U Zadru je u četvrtak otvorena prva trgovina talijanskog diskontnog trgovačkog lanca Eurospin u Hrvatskoj, s namjerom širenja na područje cijele države

Svečanim rezanjem vrpce u četvrtak ujutro u Zadru je otvorena prva trgovina EuroSpina u Hrvatskoj, javlja Zadarski.hr.

Prvi prodajni prostor poznatog talijanskog diskontera otvorio je pročelnik ureda zadarskog gradonačelnika Neven Klarin jer je gradonačelnik Branko Dukić na godišnjem odmoru.

  • +31
Otvorenje prve trgovine Eurospina u Zadru Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Odmah nakon otvorenja trgovinu na Jadranskoj magistrali, na mjestu nekadašnje Bille, napunili su brojni znatiželjni Zadrani.

Eurospin je najavio otvaranje 100 trgovina u Hrvatskoj, poznat je po povoljnim cijenama prehrambene i robe široke potrošnje te trgovačkim brendovima kojih dosad nije bilo na našem tržištu.

Kako smo pisali, talijanski diskonter specifičan je po tome što se u njihovim trgovinama ne mogu naći poznati brendovi, već gotovo isključivo njihovi vlastiti proizvodi. Na taj način smanjuju troškove poslovanja u svim segmentima što im, kako tvrde, omogućava da budu vrlo konkurentni cijenama.

>>> Provjerili smo koji su glavni aduti talijanskog Eurospina koji kreće u veliki pohod na hrvatsko tržište i može li konkurirati moćnom Lidlu

Umjesto poznatih robnih marki, Eurospin nudi živopisne brendove koje proizvodi u suradnji s različitim proizvođačima. Trgovačke marke za Erospin rade i neki od poznatih velikih talijanskih proizvođača poput Baulija, San Benedetta i Italsilve.

Cjelokupni asortiman broji oko 2.500 artikala, a sastoji se od pedesetak robnih marki. Između ostalog, u ponudi je linija biljnih, zdravih i prirodnih proizvoda 'Fior di Natura', mliječni proizvodi pod brendom 'Land', kruh, tjestenina i gotovi obroci 'Tre mulini', naresci 'La Bottega del Gusto' i brojne druge marke.