Revolucija ulaganja u Hrvatskoj

Inovativna hrvatska ETF aplikacija donosi svjetski hit na domaće tržište

27.06.2024 u 10:08

Bionic
Reading

U proteklih nekoliko godina napisani su bezbrojni tekstovi na temu ulaganja. Kuda s novcem u vrijeme inflacije? Jesu li dionice prerizične za mene? Koliko će me ulaganje koštati? Kako da izgubim što manje, pitali su se čak neki na rubu očaja. Jedno je jasno, odluku o ulaganju nije lako donijeti niti tijekom dobrih, a kamoli u nesigurnim vremenima.

Na globalnim, razvijenim tržištima kao rješenje za bezbrojne ulagačke probleme i dvojbe nametnuli su se ETF-ovi – fondovi kojima upravljaju velika društva i čiji su portfelji u startu dovoljno diversificirani, da mali ulagači, fizičke osobe uopće ne moraju biti prekaljeni burzovni mešetari da bi im bilo jasno da su ETF-ova zapravo velika prilika.

Uz rastuće izazove i nestabilnosti na tržištima, pronalaženje pouzdane i fleksibilne investicijske platforme ključno je za svakoga tko želi osigurati bolju budućnost. Tu na scenu stupa Genius by InterCapital, jedinstvena aplikacija za ulaganje koja mijenja način na koji građani Hrvatske pristupaju svojim financijama. Ovaj alat nudi korisnicima priliku da iskoriste najbolje svjetske i regionalne ETF-ove.

ETF Štedni Planovi: Revolucija na tržištu

Genius by InterCapital prvi donosi ETF štedne planove na hrvatsko tržište, uvodeći korisnike u svjetski popularan način ulaganja. Ovi štedni planovi nude ulaganje koje je jednostavno, jeftino i fleksibilno i dostupno za male iznose koje si svatko može priuštiti. Za one koji nisu sretni s bankama sada postoji i opcija čuvanja gotovine uz super kamatu, bez potrebe za oročenjem, što je izuzetna alternativa tradicionalnoj štednji u banci.

Jedna od ključnih prednosti Genius aplikacije je njena fleksibilnost. Korisnici mogu sami birati iznos i učestalost uplata, bez ulaznih i izlaznih naknada. Novac je uvijek dostupan, bilo da korisnik želi isplatiti cijeli iznos ili samo dio. Ova razina fleksibilnosti čini Genius idealnim i za početnike i za iskusne investitore.

Genius 3.0 ima četiri glavne usluge:

  • Genius CASH – Idealna alternativa tradicionalnoj oročenoj štednji u banci. Nudi se odlična kamata, najniži rizik za ulagatelja, novac nikad nije oročen, zbog čega je ova opcija idealnaza kratkoročno ulaganje i čuvanje vrijednosti novca. Usluga je kao stvorena za sve koji su navikli na banke, ali su razočarani kamatama i oročenjem. Najbolji dio priče – usluga je besplatna i ne naplaćuje se brokerska naknada.
  • Genius ETF SELECT – Riječ je štednim planovima za dugoročno ulaganje koji obuhvaćaju najpopularnije ETF-ove S&P 500, NASDAQ i ALL-WORLD, pokriva i ulaganje u zlato te InterCapitalove ETF-ove za hrvatsko, slovensko i rumunjsko tržište, koji su rezultatima nadmašili i S&P 500. U svjetske ETF-ove i zlato može se ulagati uz najnižu naknadu na tržištu, već za 1 EUR mjesečno, dok za InterCapitalove ETF-ove nema naknade za uslugu ulaganja.
  • Genius ETF – Koristi napredni Genius algoritam koji za svakog korisnika kreira diverzificirani portfelj „krojen po mjeri“, koji se sastoji od najboljih svjetskih ETF-ova. Genius ETF je idealan oblik automatskog pasivnog ulaganja u ETF-ove i za one koji nisu skloni višem riziku. Posebna prednost je nagrađivanje vjernosti – ako osoba uz ovu uslugu pokrene i još koju Genius uslugu, smanjuje se upravljačka naknada, kao što se ona smanjuje i za svaku od idućih 5 godina ulaganja. Time se korisniku bitno smanjuju troškovi i dodatno umanjuje rizik.
  • Genius START – je pionirska InterCapitalova usluga u kojoj algoritam također slaže profesionalni portfelj sastavljen od nagrađivanih InterCapitalovih fondova. START je posebno prilagođen za sve koji za mjesečnu uplatu imaju na raspolaganju manje od 50 eura. U ovoj opciji nema minimalnog iznosa uplate, korisnik može uplatiti 5 ili 20 eura ili kako mu već najbolje odgovara.

Ulaganje za Sve

Genius aplikacija namijenjena je svima, bez obzira na razinu iskustva ili financijske mogućnosti. Korisnici mogu kombinirati sve četiri usluge prema svojim ciljevima ulaganja.

Bez obzira na to žele li očuvati vrijednost gotovine, ulagati dugoročno u popularne ETF-ove ili zlato, ili pak započeti s manjim iznosima, Genius nudi prilagođena rješenja za svakoga.

Idealno za Početnike

Za one koji žele ulagati, ali nemaju veliko znanje ili iskustvo, Genius je logičan izbor. Aplikacija je dizajnirana da bude fokusirana na korisnika i jednostavna za korištenje, omogućujući svakome da postane investitor bez potrebe za stručnim znanjem. Genius nudi automatizirane usluge koje optimiziraju i upravljaju portfeljem umjesto korisnika, što znači da se korisnik može opustiti i promatrati napredak svojih ulaganja bez stresa.

Genius by InterCapital izuzetno je transparentan po pitanju naknada i funkcioniranja aplikacije. Korisnici uvijek znaju što plaćaju i kako njihova ulaganja funkcioniraju. Osim toga, Genius Caffe, besplatna online edukacija, već dvije godine pruža korisnicima osnovne i napredne informacije o ulaganjima, omogućujući svima da postanu financijski obrazovaniji.

Ovo je aplikacija koju morate imati

Genius by InterCapital predstavlja najbolji način za početak ulaganja. Bilo da ste početnik ili profesionalac, aplikacija nudi sve što vam je potrebno za postizanje financijske slobode. S niskim početnim uplatama i s mogućnošću ulaganja u najbolje svjetske i regionalne ETF-ove te zlato, Genius je aplikacija koju morate imati.

Za sve one koji žele sami preuzeti kontrolu nad svojom financijskom budućnošću, Genius by InterCapital je pravi izbor. Krenite već danas i osigurajte svoju financijsku stabilnost na najbolji mogući način.

*Ovo je promidžbeni sadržaj. Prije donošenja konačne odluke o ulaganju pažljivo se informirajte o usluzi i pročitajte ugovornu dokumentaciju dostupnu u aplikaciji. Značajni rizici kojima je portfelj izložen su kamatni rizik, valutni rizik, kreditni rizik, rizik koncentracije i rizik likvidnosti. Detaljan opis svih rizika kojima je portfelj izložen naveden je u Općim uvjetima u dijelu „Rizici“.

Procjena budućeg prinosa na temelju dokaza iz prošlosti o tome kako se vrijednost ulaganja mijenja i/ili trenutačnih tržišnih uvjeta nije pouzdan pokazatelj budućih prinosa. Ono što ćete ostvariti razlikovat će se ovisno o rezultatima tržišta te o tome koliko dugo ćete zadržati ulaganje. Budući prinos podliježe oporezivanju koje ovisi o osobnoj situaciji svakog ulagatelja i koje se može mijenjati u budućnosti te ulaganje može dovesti do financijskog gubitka. S obzirom da ulaganje u investicijske fondove nije obuhvaćeno sustavom zaštite ulagatelja na način da postoji jamstvo za uneseni kapital, ulaganje može dovesti do gubitka uloženog iznosa.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s InterCapital Asset Management d.o.o.

sve osim nogometa

Učitavanje...