MOJPOSAO

Iskoristite početak mjeseca za pronalazak novog radnog mjesta

01.12.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Zapošljavaju se pravnici, financijaši, programeri, djelatnici u praonici rublja...

Milenij hoteli Opatija zbog rasta poslovanja i jačanja postojećeg tima zapošljavaju korporativnog pravnika (m/ž). Uvjeti za obavljanje posla su VSS, položen pravosudni ispit, aktivno znanje jednog svjetskog stranog jezika te radno iskustvo na pravnim poslovima. Posao obuhvaća raznovrsne zadatke, od rada u području imovinsko-pravnog, radnog i trgovačkog prava, preko izrade radnih akata do praćenja zakonske regulative i usklađivanja poslovanja Društva s aktualnim propisima. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 4. prosinca.

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija u Hrvatskoj koja posluje na atraktivnim lokacijama diljem Jadrana. U potrazi su za kandidatima koji će se pridružiti marketinškom timu na poziciji IT analitičar u odjelu CRM – a (m/ž). Od kandidata se očekuje VŠS/VSS informatičkog usmjerenja, relevantno radno iskustvo, sposobnost usvajanja novih znanja te analitičko razmišljanje. Poslodavac osigurava rad u poticajnom okruženju i različite oblike nagrađivanja i usavršavanja. Rok prijave: 4. prosinac.

Inetec je vodeća kompanija u svijetu na području razvoja novih tehnologija za ispitivanje nuklearnih elektrana. Trenutno zapošljavaju na dvije pozicije: Suradnik za financijsko poslovanje (m/ž) i Software Developer (m/f). Detalje provjerite u oglasima na MojPosao, a prijavu pošaljite do 5. prosinca.

Salesianer Miettex Lotos je tvrtka čija je osnovna djelatnost pružanje usluga najma i pranja svih vrsta tekstila. Zbog proširenja posla, tvrtka zapošljava djelatnika u praonici rublja (m/ž), koji će biti odgovoran za pranje, slaganje, glačanje rublja i za održavanje urednosti i čistoće tekstila te radnika za održavanje tepiha (m/ž) koji će biti odgovoran za sve aktivnosti vezane uz rukovanje i održavanje tepiha. Za uspješno obavljanje posla potrebna je dobra organizacija, brzina i spretnost. Prijavu možete poslati do 6. prosinca.

Callidus grupa je tvrtka specijalizirana za projektiranje i izvođenje infrastrukturnih ICT rješenja. Trenutno su u potrazi za mladim talentima koji će svojim idejama doprinijeti jačanju postojećeg tima, ali i tvrtke. Budućem zaposleniku nude priliku zapošljavanja na poziciji sistemskog administratora/inženjera (m/ž). Poslodavac nudi priliku za rad s najmodernijim tehnologijama, priliku za profesionalni razvoj i prijateljsko okruženje. Od kandidata očekuje posjedovanje Microsoft sistemskih certifikata te iskustvo u implementaciji složenih sustava. Na oglas se možete prijaviti do 9. prosinca.