MOJPOSAO

Izdvojili smo tjednu ponudu poslova, pripremite životopise

17.12.2015 u 15:57

Bionic
Reading

Zapošljavaju APIN sustavi, uniqCast, Infoart grupa, Print Grupa i R&E Media

Tvrtka APIN sustavi d.o.o. traži Suradnika voditelja gradnje protupožarnih sustava – pripravnika. Osoba na ovoj poziciji mora posjedovati višu ili visoku stručnu spremu, osnovno znanje engleskog jezika i poznavanje rada u Wordu, Excelu i AutoCAD – u. Tvrtka za navedene uvjete nudi mogućnost stručnog usavršavanja kod svjetski priznatih protupožarnih tvrtki i rad u stručnom i dinamičnom okruženju. Ako zadovoljavate uvjete, pošaljite svoju prijavu do 28. prosinca.

Tvrtka uniqCast d.o.o., jedna od vodećih svjetskih tvrtki na području izrade softvera za isporuku video sadržaja za IPTV i OTT sustave, u potrazi je za Frontend Developerom. Tvrtka će kandidatu omogućiti rad u dinamičnoj radnoj okolini s ambiciozno postavljenim ciljevima, a ovisno o postojećoj razini znanja, kandidat može biti zaposlen kao junior ili senior developer. Želite učiti od vrhunskih programera i proširiti svoje znanje? Prijavite se.

Infoart grupa d.o.o. je tvrtka orijentirana na Java razvojnu okolinu te traži razvojnog Java programera za razvoj i implementaciju transakcijskih sustava za mikro – plaćanje za strane i domaće klijente. Idealan kandidat ima savjestan i temeljit pristup razvoju aplikacija, razumije poslovne procese u implementaciji usluga, samostalan je, snalažljiv i spreman na učenje. Izvrsno znanje Java OO paradigme, SQL – a i HTTP protokola velika je prednost, a radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno. Zainteresirani? Pošaljite prijavu putem MojPosao.

Postanite dio tima Print Grupe d.o.o. Tvrtka se bavi digitalnim i offset tiskom, a za potrebe poslovanja zapošljava Operatera digitalnog tiska. Ako posjedujete SSS, aktivan rad u grafičkim programima te rad na printerima velikog i malog formata, zadovoljavate sve uvjete. Tvrtka će vas sustavno i detaljno uvesti u posao, a otvorit će vam se i mogućnost daljnjeg napredovanja. Želite postati dijelom dinamičnog i perspektivnog okruženja? Prijavite se do 31. prosinca.

R&E Media d.o.o. za usluge u svrhu proširenja tima traži kandidata za poziciju PHP Developera. PHP Developer zadužen je za razvoj i održavanje web aplikacija, usluga i web stranica, kao i za razvoj koncepata, planiranje i provedbu tehničkih rješenja te testiranje kvalitete softvera. Potrebno je poznavanje Linuxa, iskustvo u radu u SQL bazi podataka, spremnost na učenje i izvrsno poznavanje engleskog jezika. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se putem MojPosao do 3. siječnja 2016..

Našli ste posao za sebe, ali nemate spreman životopis? Napišite ga uz pomoć šalabahtera na MojPosao.