MOJPOSAO

Javite se za posao u Kanadi - traži se 140 vozača kamiona

19.03.2015 u 11:42

Bionic
Reading

Putem portala MojPosao zaposlenike traže i Ericsson Nikola Tesla, Swietelsky, Statusgrupa i Phoebus Servis

Pro Hire Solutions agencija za posredovanje traži Experienced C & E Drivers (m/f), odnosno 140 profesionalnih vozača kamiona iz Hrvatske za nekoliko prijevozničkih tvrtki. Poslovi su trajni pa kandidati moraju biti spremni preseliti se u Kanadu na najmanje 2 godine. Kandidatima koji zadovolje uvjete natječaja kanadski poslodavac plaća avionsku kartu, a omogućena je i pomoć kod pronalaženja smještaja u Kanadi.

Ericsson Nikola Tesla zapošljava vrhunske stručnjake u području kvalitetnih softverskih rješenja koja podržavaju poslovne procese i na taj način svojim klijentima omogućava unaprjeđenje poslovnih procesa, razvoj poslovne strategije i konkurentnost na tržištu. Tvrtka trenutno traži dva zaposlenika na pozicijama Java SW developer / consultant (m/f) i JAVA Software Developer (m/f).

Renomirani građevinski koncern SWIETELSKY za potrebe svoje podružnice u Zagrebu, zbog proširenja poslovnih aktivnosti raspisuje natječaj za radno mjesto Inženjer gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a ovisno o potrebi i cijeli teritorij RH. Poslodavac nudi rad na određeno uz mogućnost stalnog radnog odnosa.

Ako mislite da su vremena teška, brzo ćete se uvjeriti kako su klijenti još teži pa ćete putem prema kući, poslije posla shvatiti kako je život zapravo lijep. Takvu barem tvrdi Statusgrupa iz Zagreba koja traži kandidata za radno mjesto Dizajner (m/ž). Prednost imaju oni koji razmišljaju "out of the box".

Phoebus Servis perspektivna je tvrtka iz Šibenika koja želi zauzeti još više mjesto u svijetu nautike, kao i u postavljanju novih, viših standarda u servisiranju plovila. Tvrtka servisira, modernizira i popravlja oštećenja na brodovima. Djelatnici svakom zadatku pristupaju odgovorno i profesionalno koristeći sva stečena znanja kroz dugogodišnji rad servisa. Tvrtka trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Brodski mehaničar (m/ž).

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a informacije o potencijalnoj plaći saznajte na MojaPlaća.