MOJPOSAO

Nude se poslovi marketingašima, liječnicima, automehaničarima

18.11.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Pronađite posao u Harvey Normanu, Poliklinici Sunce, Addiko Banci ili Kempinski Hotelu

Harvey Norman zapošljava Djelatnika za digitalni marketing (m/ž) koji će raditi na osmišljavanju, upravljanju i optimizaciji digitalnih kampanja. Posao će uključivati analiziranje i optimizaciju AdWords kampanja, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama te izradu izvještaja. Idealan kandidat ima VŠS ili VSS, napredno poznaje PPC/SEO te email marketing. Očekuje vas rad u međunarodnoj kompaniji u dinamičnoj i ugodnoj radnoj atmosferi s mogućnošću osobnog i profesionalnog razvoja. Na oglas se možete prijaviti do 21. studenog.

B.P.A.C. Auto, tvrtka članica Lactalis Grupe specijalizirana je za iznajmljivanje teretnih vozila i automobila te pozivaju sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za radno mjesto Autoelektričar (m/ž). Opis posla odnosi se na sudjelovanje u svim poslovima održavanja i popravaka vozila u mehaničarskoj radionici, interventnih popravaka vozila na terenu, dijagnosticiranje kvarova te održavanje čistoće i urednosti radionice. Poslodavac očekuje srednjoškolsko obrazovanje tehničkog smjera te stečenu kvalifikaciju za poslove autoelektričara. Na oglas se prijavite do 21. studenog.

Poliklinika Sunce je otvorila natječaj za radno mjesto Liječnik specijalist radiologije (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje položen specijalistički ispit iz radiologije, odobrenje za samostalan rad, iskustvo u struci te aktivno poznavanje najmanje jednog stranog jezika. Kandidatima se otvara mogućnost za rad na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja, mogućnost učenja i usavršavanja na radnom mjestu. Na oglas se prijavite do 21. studenog.

Kempinski Hotel Adriatic se nalazi 10 km od Umaga u mjestu Savudrija i dio je velike grupacije Kempinski hotela koja ima hotele na tri kontinenta. Trenutno zapošljavaju na čak 10 pozicija (m/ž) za početak rane sezone 2017. godine. Provjerite ponudu na MojPosao, odaberite poziciju i prijavite se na oglas do 23. studenog.

Addiko Bank AG međunarodna je financijska grupacija sa sjedištem u Beču koja nudi financijske proizvode i usluge na jednostavan način. Nove vrijednosti Addiko Banke su usredotočenost na bitno, učinkovitost i jednostavna komunikacija. Trenutno otvorena pozicija je Group Corporate Credit Risk Analyst (m/ž), a traže se osobe s 5 godina relevantnog radnog iskustva u bankarskom sektoru te s diplomom iz ekonomije, poslovne administracije ili prava. Na oglas se možete prijaviti do 27. studenog.