MOJPOSAO

Pogledajte ponudu poslova za inženjere, informatičare i programere

24.09.2015 u 10:43

Bionic
Reading

Ovog tjedna posao pronađite na Fakultetu prometnih znanosti, Inženjerskom projektnom zavodu, tvrtkama SUPRA NET, Eurom Denis i GTP usluge!

Inženjerski projektni zavod kroz više od šezdeset godina uspješnog projektiranja i nadziranja gradnje građevinskih infrastrukturnih objekata svih vrsta (ceste, autoceste, aerodromi, željeznice), izrastao je u jednu od najvećih samostalnih projektnih organizacija u Hrvatskoj. Rast i razvoj zavoda temelji se na mladom timu stručnjaka koji se neprestano usavršavaju. U potrazi su za novim članom tima, diplomiranim inženjerom elektrotehnike koji ima najmanje 5 godina iskustva u projektiranju elektroinstalacija te je član Hrvatske komore inženjera elektrotehnike. Zadovoljavate uvjete? Prijavite se!

GTP usluge, tvrtka s 10 godišnjim iskustvom u izvođenju instalacija prisutna je na gradilištima u visokogradnji i niskogradnji na teritoriju Hrvatske. Otvoreno je radno mjesto Voditelj projekta strojarskih i vodoinstalacija (m/ž), s mjestom rada u Zagrebu. Opis posla uključuje vođenje građevinskih projekata u dijelu instalacija, operativno vođenje gradilišta uz odgovornost za rokove i kvalitetu izvršenih radova te ostvarenje profita. Idealan kandidat ima minimalno 5 godina radnog iskustva uz obavezno položen stručni ispit i relevantno radno iskustvo. Pošaljite prijavu!

Tvrtka EUROM DENIS d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, traži regionalnog voditelja prodaje za posredovanje u prodaji strojeva za pakiranje. Zadaci na radnom mjestu su akvizicija novih kupaca, komunikacija s postojećim, priprema upita i ponuda, analiza realizacije projekata i ostali administrativni poslovi. Uredski rad odrađivat će se u Zagrebu dok će se terenski dio rada biti usmjeren na područje Slovenije. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema strojarskog, elektrotehničkog ili sličnog smjera te spremnost na česta putovanja u inozemstvo na stručne sajmove i usavršavanja te poznavanje slovenskog jezika. Prijaviti se možete do 5. listopada.

Fakultet prometnih znanosti zapošljava magistra struke informatičkog smjera na poziciji Informatičar – stručni savjetnik (m/ž). Ukoliko poznajete Microsoft sistemsko programsko okruženje, razvoj aplikacija na Sharepoint platformi, aktivno govorite engleski jezik i imate minimalno godinu dana radnog iskustva – ovaj posao je za vas. Prednost kod izbora imat će kandidati koji osim navedenih uvjeta posjeduju i Microsoft certifikate, posebno MTA. Sve detalje pogledajte u oglasu na MojPosao.

Izvrsno poznajete JavaScript programski jezik te C# i .NET razvojno okruženje? Imate iskustvo u radu s frontend tehnologijama kao što su jQuery, Bootstrap, Sencha i slične? Voljeli biste sudjelovati u razvoju visokotehnoloških proizvoda od idejnog koncepta do konačnog proizvoda? Tvrtka SUPRA NET ima poziciju za vas – Full Stack Web Developer (m/ž). Kandidata očekuje fleksibilno radno vrijeme, neformalno okruženje, ugovor na neodređeno vrijeme te plaća od 7.500 do 9.000 kuna. Zainteresirani? Prijavite se oglas!

Smatrate da vam nedostaju neke kvalifikacije da biste konkurirali na navedena radna mjesta? Portal EduCentar nudi rješenje za to – pogledajte široku ponudu edukacija s popustom te birajte između različitih tečajeva, prekvalifikacija i programa putem kojih možete steći nova znanja i postati konkurentniji na tržištu rada.