rudan d.o.o.

Popularne Terme Jezerčica iz Donje Stubice dobile nove vlasnike iz Istre

27.10.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Popularno odmaralište Terme Jezerčica iz Donje Stubice, jedne od najvećih hrvatskih termi, od nedavno imaju novoga vlasnika. Terme je kupila tvrtka Rudan d.o.o. iz Žminja, lider na tržištu u projektima energetske učinkovitosti na temelju kojih se ostvaruju značajne uštede vode, energije i ostalih energetskih resursa.

Da je istarska tvrtka od početka listopada upisana kao jedini vlasnik Termi Jezerčica, potvrdio je portalu Zagorje.com direktor Termi Elvis Pavleković te je u ime novih vlasnika najavio velika ulaganja u proširenje smještajnih kapaciteta i vodenog parka.

'Unatrag godinu dana intenzivno se radilo na traženju kupaca. Bilo je nekoliko interesenata, a onda se kao najboljom opcijom za prijašnje vlasnike pokazala tvrtka Rudan d.o.o. iz Žminja, lider u projektima energetske učinkovitosti te vlasnici nekoliko hotela na Jadranu. Terme Jezerčica vide kao cjelogodišnji turizam, osobito nakon proširenja kapaciteta izgradnjom novog hotela, dodatnim sadržajima i proširenjem vodenog parka' rekao je Pavleković, dodavši kako se na tim projektima već aktivno radi.

Plan je odraditi još jednu ljetnu sezonu, a nakon toga, u rujnu 2022. kreće rušenje starog objekta hotela te izgradnja novog s puno većim smještajnim kapacitetima, modernim kongresnim centrom i multimedijalnom dvoranom.