TRŽIŠTE RADA

Ronilac, knjigovođa, kozmetičari... Provjerili smo tko zapošljava i što nude

20.06.2024 u 13:16

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Chix threading bar, prvi threading i brow bar u Hrvatskoj, zapošljava Šminkere – kozmetičare (m/ž) u Šibeniku, Puli i Rijeci. Opis posla uključuje oblikovanje obrva koncem, dnevno i svečano šminkanje, lash lift i brows up te nanošenje trajnog laka. Prethodno radno iskustvo nije važno, a novim kolegama nude plaću u rasponu od 850 do 1.200 eura i napojnice koje nisu zanemariv dio prihoda, stručne edukacije te ugodnu radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 1. srpnja.

Krasi te pozitivan stav i sklonost timskom radu? Fleksibilna si i komunikativna osoba? Imaš položen ispit za rukovanje viličarom? Ako su tvoji odgovori potvrdni, odlično ćeš se uklopiti u tim tvrtke Furniture logistics center. Trenutno zapošljavaju Regalnog viličarista (m/ž), a njihova ponuda uključuje mentoriranje i okruženje koje potiče profesionalni i osobni razvoj, osiguran topli obrok, dar za dijete, jubilarne nagrade, teambuilding događaje i edukacije, pogodnosti za kupovinu namještaja i niz drugih pogodnosti. Prijave primaju do 29. lipnja.

Concord Sale, međunarodna tvrtka koja posluje u više od 7 europskih zemalja, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Knjigovođa (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a nude ti plaću od 1.000 eura neto, mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja u međunarodnom okruženju, bonuse i financijske nagrade te teambuilding aktivnosti. Zvuči zanimljivo? Javi im se najkasnije do 29. lipnja.

Dio su Siemens Energy grupe, i aktivno doprinose energetskoj tranziciji uvođenjem zelenih rješenja u proizvode. Imaju više od 500 zaposlenih, a svaki njihov radnik djeluje u globalnom timu i ima priliku kreirati i implementirati nova rješenja. Oni su Končar – energetski transformatori i zapošljavaju Referenta pripreme (m/ž). Nude ti mogućnost neprestanog učenja, prilike za osobni rast, strukturirano uhodavanje u posao, stimulativna primanja te dodatne nagrade za inovacije i poboljšanja. Javi im se do 3. srpnja.

Cromaris, šesta kompanija u svijetu u uzgoju orade i brancina te jedan od vodećih proizvođača u premium segmentu svjetskog tržišta mediteranske ribe, traži pojačanje na poziciji: Ronilac (m/ž). Očekuju te konkurentna primanja, mjesečni dodatak plaći za radni učinak, organiziran topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres, mogućnost organiziranog zajedničkog smještaja ili subvencije smještaja. Svoj životopis im pošalji do 28. lipnja.

sve osim nogometa

Učitavanje...