MOJPOSAO

Traže se cjevari, varioci, elektroinstalateri, računovođe...

06.08.2015 u 11:46

Bionic
Reading

Ovog tjedna posao mogu pronaći stručnjaci iz različitih područja. Pogledajte novu ponudu poslova izdvojenu za vas:

Tvrtka Prima Solvent ima bogato iskustvo na području naplate potraživanja, procjene pravnih subjekata, njege portfelja, osiguranja i financija te je lider u tom segmentu poslovanja. Članstvom u svjetskim udruženjima podigli su poslovanje na višu razinu. Kako bi i dalje nastavili nizati dobre rezultate, traže osobu na poziciji Direktor naplate potraživanja, za ured u Zagrebu. Idealan kandidat ima 10 godina radnog iskustva, visoku stručnu spremu, a prednost je prethodan rad u call centru/ naplati. Ukoliko uz to imate iskustva u upravljanju ljudima, ovaj posao je za vas. Pošaljite prijavu!

Altus Informacijske Tehnologije zapošljavaju komunikativnog kandidata, timskog igrača, koji je sklon radu u tehnologijama otvorenog koda. Otvorena je pozicija za System administratora u Zagrebu, a uvjet je završena viša ili visoka škola (FER, FOI, TVZ) te napredno poznavanje operacijskih sustava. Ako ste zainteresirani za rad u tvrtki koja upravlja vodećim data centrom u Hrvatskoj, jednim od vodećih telekomunikacijskih čvorišta u Hrvatskoj, prijavite se na oglas što prije!

CalibriDuže vrijeme razmišljate o odlasku u inozemstvo, konkretno u Njemačku? Priliku ovog puta nudi privatno njemačko poduzeće König GmbH & Co KG, koje se bavi izradom visoko kvalitetnih profilnih sistema iz aluminija te izgradnjom unutrašnjih prostora za industriju i građevinu. Otvorene su sljedeće pozicije: Cjevar (m/ž), Monter grijanja (m/ž), Elektroinstalater (m/ž), Monter vatrogasnih sistema (m/ž), Varioc (m/ž). Uvjet za sve pozicije je osnovno poznavanje njemačkog jezika, radno iskustvo te završena škola u struci, ovisno o području rada.

Tvrtka Uniline iz Pule traži zaposlenike na dvije pozicije. Ukoliko imate srednju, višu ili visoku školu ekonomskog usmjerenja te najmanje 5 godina radnog iskustva u poslovima koje ćete raditi, idealni ste kandidat za poziciju Viši referent u knjigovodstvu. Za poziciju Financijski menadžer/ specijalist za salda - konti kupaca/ dobavljača potrebno je također 5 godina relevantnog radnog iskustva, obavezno poznavanje osnovnih knjigovodstvenih propisa i načela te proaktivnost u osmišljavanju, predlaganju i uvođenju novih tehnologija rada, u cilju automatizacije i optimizacije poslovnih procesa.

Ukoliko živite na području Splita i Zadra, zanimat će vas ponuda tvrtke Metronet Telekomunikacije čije su usluge i rješenja prvenstveno namijenjena poslovnim korisnicima koji u svom poslovanju trebaju različite vrste glasovnih, podatkovnih, internetskih i IT usluga. Za oba područja zapošljavaju više izvršitelja koji će potencijalnim korisnicima prezentirati i na kraju prodati rješenja tvrtke, ali i održavati te unapređivati poslovne suradnje s postojećim korisnicima. Ukoliko imate završen preddiplomski/ diplomski studij tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te poznajete osnove prodaje – prijavite se za poziciju Account manager što prije!

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet informirati se i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.