MOJPOSAO

Traže se prodajni predstavnici, programeri, projektanti…

28.05.2015 u 11:06

Bionic
Reading

Zapošljavaju Telefutura, Boxmark, AKD-Zaštita, ATP projektiranje, Klimaoprema i MojPosao.

Telefutura d.o.o. najveći je maloprodajni lanac u prodaji telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj s 15 poslovnica diljem zemlje. Osnovana je 2007., a trenutno je najbrže rastuća tvrtka u području prodaje telekomunikacijskih usluga. Timu od 47 zaposlenika uskoro će se pridružiti i dva nova. To možete biti i vi ako se prijavite na natječaj Prodajni predstavnik za TELE2 usluge (m/ž) ili Prodajni predstavnik za usluge Hrvatskog telekoma (m/ž)

Boxmark je uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedan je od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Osim poslovanja u Hrvatskoj, svoje pogone ima i u susjednim državama. Uslijed povećanja opsega posla u Hrvatskoj i daljnjeg uspješnog rasta tvrtka traži kandidate za radne pozicije PHP programer (m/ž) te Pripravnik (m/ž)

AKD-Zaštita d.o.o. je zaštitarska tvrtka usmjerena na prodaju proizvoda te pružanje usluga tjelesne i tehničke zaštite. Prepoznatljiva je po dominantnoj vrhunskoj ulozi kao tvrtka čija je motivacija razvoj i unapređenje zaštitarske djelatnosti u Republici Hrvatskoj. Imate li srednju stručnu spremu u tehničkom obrazovnom programu te iskustvo na poslovima postavljanja sustava tehničke zaštite prijavite se na oglas tvrtke za radno mjesto Samostalni tehničar (m/ž)

Imate li iskustvo u radu s Autodesk i MS Office programima te iskustvo u projektiranju strojarskih instalacija prijavite se na oglas tvrtke ATP projektiranje d.o.o. za radno mjesto Projektant strojarskih instalacija (m/ž). Jedan od uvjeta je i da ste spremni na poslovna putovanja po Europi, a vaš životopis mora biti napisan na njemačkom jeziku.

Klimaoprema d.d. raspisala je natječaj za drugu grupu radnika za novi proizvodni pogon u Novoj Gradiški. Poslodavac traži deset djelatnika za radno mjesto Radnik na proizvodnoj liniji (m/ž), dva djelatnika za radnu poziciju CNC operater (m/ž) te jednu osobu za radno mjesto Skladištar (m/ž). Primljeni radnici će zbog specifičnosti proizvodnje koja zahtijeva dužu obuku odmah po završetku natječaja biti zaposleni u pogonu u Samoboru, gdje poslodavac osigurava i smještaj.

MojPosao je vodeći portal za oglašavanje radnih pozicija u Hrvatskoj i od 2012. dio finske Alma medie. Trenutno smo u potrazi za novim članom tima u Odjelu prodaje na poziciji Savjetnik za prodaju oglasnog prostora (m/ž) stoga, ako imate barem godinu dana radnog iskustva u (telefonskoj) prodaji, fleksibilni ste, uporni i usmjereni na postizanje rezultata, prijavite se i postanite dio našeg tima!

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća