TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, evo što se nudi

12.09.2024 u 12:55

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

WOLT SERVICES ZAGREB d.o.o., poznata platforma za dostavu, zapošljava novog Skladištara / djelatnika u trgovini (dark store) (m/ž) za poslove rada u trgovini/skladištu u koju ne ulaze kupci te zaprimanje narudžbi kupaca putem aplikacije. Nude ti početnu osnovnu bruto plaću u iznosu od 1103,45 EUR, naknadu za prehranu i javni prijevoz, full time 5-dnevni radni tjedan, ili part-time 3-dnevni radni tjedan, strukturirano mentoriranje i timska druženja. Požuri i prijavi se najkasnije do 19. rujna.

Telemach Hrvatska d.o.o., privatni mobilni operater u Hrvatskoj, zapošljava Višeg specijalista za tehničku podršku na terenu (m/ž) koji će sudjelovati u procesu realizacije, aktivacije i nadogradnje usluga i procesa otklona smetnji. Ponuda uključuje mogućnost rasta i razvoja, pokućni internet i službeni mobitel, naknadu za prijevoz i topli obrok, popust na usluge, edukacije te prijateljsku i timsku atmosferu. Ako poznaješ TCP/IP mrežne komunikacije, prijavi se i pošalji prijavu do 24. rujna.

MedExpert d.o.o., inovativna, profesionalna i iskusna tvrtka koja se bavi prodajom i servisom medicinske opreme zapošljava, Prodajnog inženjera medicinske opreme (m/ž). U potrazi su za prodajnim inženjerom za prezentaciju, edukaciju te prodaju medicinske opreme. Nude ti stimulativna primanja, službeni mobitel i službeni automobil po potrebi, dodatne edukacije te mogući rad na pola radnog vremena ili na puno radno vrijeme. Požuri i prijavi se do 19. rujna.

Atlantic Grupa objedinjuje proizvodnju i distribuciju te stvara neke od najjačih i najomiljenijih regionalnih prehrambenih brendova. Trenutno tragaju za Radnikom u proizvodnji (m/ž) koji će sudjelovati u procesu proizvodnje, opsluživati strojeve s materijalom te upravljati jednostavnim strojevima i uređajima. Nude ti siguran posao, primanja i redovnu zaradu, Multisport karticu te programe brige o zdravlju. Ako si zainteresiran, požuri i prijavi se do 28. rujna.

Solaris d.d. (Amadria Park), jedna je od vodećih hotelskih grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima i turističkim objektima kategorije kvalitete 4 i 5 zvjezdica na više lokacija, zapošljava Voditelja hortikulture (m/ž). Glavni zadaci će uključivati organizaciju i vođenje odjela hortikulture u okviru svoje zone u resortu te izradu i izvođenje zadanih projekata. Nude ti poticajna primanja, mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja, stručnu izobrazbu te motivirajuću i poticajnu radnu okolinu. Požuri i prijavi se do 16. rujna.