PONUDA POSLOVA

Ugledne kompanije traže stručnjake različitih profila

23.12.2015 u 15:30

Bionic
Reading

Ovog tjedna zapošljavaju: Končar, Sveučilišni računski centar Srce, Navis Consult, Model pakiranja i tvrtka G-M Pharma

Područje ljudskih potencijala sve više dobiva na važnosti, a tvrtke prepoznaju važnost ulaganja u ljude i njihov razvoj. Kako bi uspješno provodili strategiju upravljanja ljudskim potencijalima, Končar zapošljava Suradnika u ljudskim potencijalima na poslovima selekcije. Između ostalog, opis posla uključuje organizaciju i provedbu selekcija, provođenje intervjua, praćenje baze kandidata, predlaganje i organizacija aktivnosti vezanih uz edukacije zaposlenika, suradnja na poslovima organizacijske dijagnostike te mnogi drugi povezani poslovi. Idealan kandidat ima završen studij psihologije, minimalno godinu dana iskustva te odlično poznaje engleski jezik. Ukoliko ste se prepoznali u uvjetima, prijavite se do 31. prosinca.

Sveučilišni računski centar Srce zapošljava osobu na mjestu Informatičar – specijalist (m/ž), za poslove razvoja web aplikativnih rješenja i web servisa. Za radno mjesto potrebno je imati završen sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij računarstva, dobro poznavanje C#, ASP.Net MVC razvojnog okruženja. Prednost imaju odgovorni kandidati s iskustvom rada u razvoju web aplikacija, razvijenim komunikacijskim vještinama te svi koji se žele dalje stručno usavršavati. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad na zanimljivim i izazovnim projektima te plaću od 5.700 HRK.

Navis Consult, tvrtka članica Rolls-Royce grupe, pozicionirana je kao centar za izradu tehničke dokumentacije za sve projekte brodova u svijetu za koje Rolls-Royce Marine isporučuje integrirana rješenja. Tvrtka danas zapošljava oko 100 zaposlenika i posluje s velikim brojem brodogradilišta diljem svijeta. Za daljnji nastavak uspješnog poslovanja, zapošljava se osoba na poziciji Voditelj izrade radioničke dokumentacije cjevovoda i opremanja broda u 3D CAD sustavu. Ukoliko imate iskustva na poslovima izrade 3D modela u CAD-u te poznajete engleski jezik u govoru i pismu, pozicija je za vas. Mjesto rada je Rijeka, a kandidat treba biti spreman za povremena putovanja. Prijavite se do 10. siječnja.

Tvrtka Model pakiranja, članica Model Grupe, proizvodi široku paletu proizvoda ambalaže od valovitog kartona. Opremljena je visoko učinkovitim proizvodnim strojevima, a kako bi se povećala produktivnost te smanjili kvarovi, u potrazi su za kandidatom na poziciji Industrijski elektroničar. Ključni zadaci posla uključuju operativno provođenje mehaničarskih i ostalih zadataka u održavanju strojeva, kontrolu i prevenciju, vođenje potrebnih evidencija o elektro i IT održavanju. Potrebni uvjeti su: SSS/VŠS tehničkog smjera, radno iskustvo u struci, osnovno korištenje AutoCAD-a te dobro poznavanje pneumatskih i hidrauličkih sistema i uređaja. Ostale detalje i uvjete provjerite u oglasu na MojPosao.

Tvrtka G-M Pharma traži kandidata za poziciju Stručni suradnik (m/ž) za program kliničke prehrane na području Zagreba i okolnih županija. Posao obuhvaća obilazak zdravstvenih ustanova, prezentaciju proizvoda, sudjelovanje na kongresima i stručnim skupovima. Prednost imaju kandidati sa sličnim radnim iskustvom te sa završenim medicinskim, farmaceutsko-biokemijskim, prehrambeno – tehnološkim fakultetom, nutricionizmom i slično. Ukoliko ste spremni na putovanja i edukacije, komunikativni i skloni timskom radu, prijavite se do 01. siječnja 2016. godine.

Nedostaju vam određene vještine potrebne za obavljanje navedenih poslova ili za prijavu? Ne brinite, EduCentar nudi široku paletu tečajeva prema vašim potrebama. Birajte između poslovne edukacije, fakulteta te raznih tečajeva, seminara i prekvalifikacija.