MOJPOSAO

Zapošljavaju HPB, građevinar Nivogradnja i IT tvrtka Epigraph

18.12.2014 u 12:39

Bionic
Reading

Zavirite u novu tjednu ponudu poslova portala MojPosao za Hrvatsku i inozemstvo. Zapošljavaju HPB, Nivogradnja, Swedish Orphan Biovitrum i Epigraph

Hrvatska poštanska banka d.d. osnovana je kao univerzalna bankarska organizacija za obavljanje svih bankarskih poslova u zemlji i inozemstvu, a od 2001. godine njezin je većinski vlasnik Republika Hrvatska (51,46%). Danas, HPB je najveća banka u domaćem vlasništvu i jedna od dvije banke u vlasništvu države, a 100-postotni je vlasnik društava HPB Invest d.o.o., HPB Nekretnine d.o.o i HPB Stambena štedionica d.d. koji zajedno čine HPB Grupu. Banka trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Pomoćnik/zamjenik direktora ureda za upravljanje ljudskim resursom (m/ž)

Tvrtka NIVOGRADNJA d.o.o. poslovanje je počela u Hrvatskoj s radovima na adaptacijama i rekonstrukcijama građevina, a u SR Njemačkoj na izradi roh-bau konstrukcija stambeno poslovnih građevina. Izgradnjom stanova za tržište preuzima ulogu investitora i graditelja, a svoje proizvode samostalno predstavlja na tržištu. Samo u Hrvatskoj tvrtka je izgradila više od 4000 stanova, a u SR Njemačkoj oko 300.000m2 stambeno-poslovnih objekata u roh-bau sustavu. Za rad na relaciji Stockholm, Goteborg, Malmo tvrtka traži kandidate za sljedeće radne pozicije: Poslovođa (m/ž), Pomoćnik glavnog inženjera gradilišta (m/ž) i Voditelj adaptacija (m/ž), a za posao u Zagrebu osobu za radno mjesto Direktor inozemnih radova (m/ž)

Swedish Orphan Biovitrum s.r.o. traži osobu za radno mjesto Key Account Manager for Advanced Therapy Medicinal Product - CEE region (m/f) koji je pokrivati područje Poljske, Češke, Slovače, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Rumunjske i Bugarske. Mjesto obavljanja posla je u Hrvatskoj, ali od kandidata se očekuje spremnost na putovanja te fleksibilnost. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje i priliku za osobni razvoj.

Tvrtka Epigraph, koja se bavi programiranjem i savjetovanjem u izgradnji i razvoju Android aplikacija, zapošljava osobu na poziciji Android Software Engineer. Idealan član tima je osoba koja ima minimalno 1 godinu dana radnog iskustva u izradi Android aplikacija te je spremna programirati prema zadanim ciljevima i rokovima. Ako odgovarate uvjetima i spremni ste učiti i razvijati se, ovo je idealan posao za vas.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet informirati se i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća