4. listopada

Nova tragikomična predstava u Teatru Exit

27.09.2024 u 22:21

Bionic
Reading

U petak 4. listopada u 20 sati u Teatru EXIT bit će izvedena prva premijera Teatra EXIT u ovoj kazališnoj sezoni! Armagedonci su tragikomična predstava s glazbenim elementima o tri neobična lika koji su propali kroz zemlju te ostali zatočeni u malom fundusu kazališta

Ne znajući što se dogodilo, kakva ih je to katastrofa snašla i zašto nitko po njih ne dolazi danima, oni posumnjaju da je svijet snašao Armagedon. Dane provode u čekanju, nadanju da će ih netko spasiti i u svemu onome što se naizgled čini kao gubljenje vremena.

Prisiljeni provoditi vrijeme zajedno ta tri, na prvu nespojiva lika, jedni drugima postaju sve, izvori najvećih frustracija i nadomjestak svega onoga što im nedostaje, a da toga možda nisu ni bili svjesni. Katastrofa ih je odvojila od svijeta, ali spojila jedne s drugima u vremenu koje je sve, samo ne izgubljeno. Vrijeme je oduvijek najvrjednija i sveopća valuta. Kad čovjeku ponestaje vremena, on dobiva priliku ubrzano spoznati što mu je u životu zaista važno. I možda, bar nakratko, to i živjeti. Svašta se skupi i svatko nešto trpi kad živi u rupi… to je tako, biti čovjek nije lako. Zato dok još možeš… leti, trči, sanjaj, voli, grli, ljubi… i sa svojim vrijeme gubi.

AUTORSKI TIM: Tekst i režija: Sanja Milardović, dramaturgija: Nikolina Rafaj. Igraju: Judita Franković Brdar, Sanja Milardović i Ivan Simon. Glas na snimci: Nadia Cvitanović, kostimografija: David Morhan, scenografija: Sanja Milardović, glazba: Matej Merlić, oblikovanje svjetla: Dina Marijanović, oblikovanje zvuka: Miroslav Piškulić. Dizajn plakata je Sara Dumančić.

Nakon premijerne, slijede reprizne izvedbe 5. i 25. listopada u 20 sati u Teatru EXIT. Ulaznice su dostupne online na www.ulaznice.hr te na blagajni u Ilici 208 od 18 do 20h na dane kada se održavaju predstave u Teatru EXIT.