sutra

VidaTV, novi projekt SNV-a, donosi koncert sjajnih domaćih izvođača po pristupačnoj cijeni

22.12.2022 u 10:57

Bionic
Reading

Na koncertu će nastupiti Sara Renar, Klinika Denisa Kataneca, Sleepyheads, Them Moose Rush i Ivan Grobenski & The Mental Health Customer Support

Vrata se otvaraju u 20 sati, koncert počinje u 21, a dobru će atmosferu poslije koncerta održavati DJ Zoran Stajčić. Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna.

Zagrebačka kantautorica Sara Renar dosad je objavila pet albuma: "Djeca", "Jesen", "Tišina", "Gdje povlačiš crtu?" i "Šuti i pjevaj", a pjesma "Hana je već dugo budna" je singl s posljednjega.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Klinika Denisa Kataneca je zagrebački sastav, odnosno najnoviji projekt kantautora Denisa Kataneca koji je ostavio značajan trag na zagrebačkoj glazbenoj sceni u više od deset godina stvaralaštva.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Sleepyheads su vinkovačko-vukovarski indie-rock bend koji je nedavno objavio svoj drugi album "we're OK", na kojem im se pridružio klavijaturist Emil Andreis. S liderom benda Vedranom Šuvakom smo nedavno razgovarali uoči njihovog koncerta u KSET-u, a taj je tekst dostupan na ovoj poveznici. Također, na stranicama kulture tportala pisali smo o njihovom hvaljenom albumu "we're OK", šo možete pročitati ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Them Moose Rush sve su jače ime na europskoj prog-rock sceni što, uz odlične međunarodne recenzije, dokazuje i činjenica da su nastupali po klubovima i festivalima u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji i Nizozemskoj, te ostvarili zapaženo gostovanje u sklopu Europavox festivala u Clermont Ferrandu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Nakon hvaljenog etno albuma "Siromahi i Lazari" enfant terrible domaće indie scene ponovno je promijenio smjer i snimio pop album "Apocalipstick", koji je ušao u uži izbor najboljih izdanja ove godine.

Izvor: Društvene mreže