savršen izbor

Ako vam trebaju idealne sandale, to su ove: Nose se sve do jeseni i baš nikad ne izlaze iz mode

15.08.2024 u 20:04

  • +11

Crne sandale

Izvor: Profimedia / Autor: Oleksii Akhrimenko / Panthermedia / Profimedia / Promo

Bionic
Reading

Od modela s tankim remenčićima ili pak onih s upadljivijim remenima s kopčama, preko japanki do sportskih stilova – ovo su neke od najboljih sandala u koje se isplati uložiti za ljeto ili za prve, još uvijek tople jesenske dane. Bacite oko na hit modele, od Christiana Louboutina do Khaitea

Ako postoji jedan model sandala koji će uvijek pronaći svoje mjesto u garderobi 'it' djevojaka, influcencerica i diktatorica trendova, onda su to jednostavne, samo na oko bezlične, crne sandale. I to ne bez razloga.

Naime, jednostavno su savršene za kombiniranje uz ljetne lookove, ali i za prve jesenske, a s njima imate zagarantirano rješenje za sva večernja događanja tijekom cijele godine.

Ponuda crnih sandala je velika, u toj gomili ključno je pronaći one koje se savršeno slažu sa stilom, ali i odolijevaju trendovima. No, vjerujte, vrlo je teško odabrati samo jedne. Chanel japanke su, primjerice, pravi luksuz u baršunu. Khaiteove Marion sandale s punom petom podižu stil 90-ih na nove visine. A The Row sandale od svilenog žakarda su jednostavno nevjerojatne.

Tanga sandale ili klasične balerinke

Baš kad ste pomislili da je ovo jedan od najmanje elegantnih dizajna sandala, Chanel je izbacio model sandala od baršuna, i to u obliku japanki. A za oko također zapinje Madewellov model s malom petom. Kombinirajte ih s trapericama ravnih nogavica, jednostavnom bijelom majicom i klasičnom smeđom torbom, i spremni ste u tren oka za izlazak. A kad je riječ o putovanju ili pak danu s milijun obaveza, 'birke' su uvijek dobra ideja.

Slingback sandale i natikače

Slingback sandale savršene su za nošenje uz omiljeni badić ili uz najbolju ljetnu haljinu, nudeći minimalistički stil s onim vječnim 'manje je više'. The Row je, na primjer, kombinirao svoje sandale s predimenzioniranim krojem kako bi postigao ležeran i sofisticiran izgled u isto vrijeme. A tu su i uvijek poželjni kožni modeli koji nude udobnost i sofisticiranost.

Sandale s remenčićima

Sandale s remenčićima, poznate u kao sandale grčkog stila dodatak su u garderobi zbog kojeg nikada neće zažaliti. Ovaj upečatljivi stil odlično ide uz balon suknju, jedan od najpopularnijih ljetnih trendova, no jednako je elegantan i za jesen nosite ih uz skraćene traperice, suknje s naborima ili pak skraćene hlače širih nogavica – ove istovremeno elegantne i boemske sandale izgledaju sjajno u svakoj varijanti.

Sportske sandale

Olimpijske igre učinile su snažan utjecaj i na modu pa je inspiracija sportskim stilom itekako snažna. Brojni dizajneri su pretvorili sportske sandale u elegantne verzije. Tako je Prada za svoje sandale koristila baršunasti materijal, dok zlatni detalji kod Jimmyja Chooa daju dašak luksuza. Nosite ih uz slip haljinu za ljetne dane, a kada nastupi jesen spojite ih omiljenim hlačama širokih nogavica i prugastim topom.

Elegantne sandale

Elegantne sandale stvorene za večernje izlaske još su jedan bezvremenski trend, a Khaiteova najjednostavnija verzija možda je najmodernija dosad. Idealne su za nošenje uz jedan od najzapaženijih ljetnih trendova – capri hlače koje su, bez obzira na sve, dobile popriličan broj obožavatelja. A sandale s potpetice kao stvorene su za nošenje uz haljine, i to baš sve iz ormara.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević